Az Emirates-ben folyamatosan keresik a megfelelő támadót, aki segíthet a Van Persie vállát nyomó terhek egy részének átvételére. A keresés során az Ágyúsok megfigyelői egészen Oroszországig mentek.A szóban forgó játékos a CSZKA Moszkva brazil támadója, a hajszínét is előszeretettel váltó Vagner Love.

 

A CSZKA nem tagadta a tényt, hogy a játékos távozhat, melyet a jelenlegi elnök Yevgeny Giner is elismert. Néhány napja Giner a következőket mondta az orosz sportlapnak, a Sports Express-nek:

 

"Figyelünk egy támadót, aki nagyon ígéretes a számunkra. Nem hinném, hogy ez közvetlen kapcsolatban áll Vagner-el. Mindenképpen 4 támadóra van szükségünk a csapatban, ennek ellenére erősen fontolgatjuk, hogy elengedjük Vagnert. Nyolc év után, melyet ugyanabban a csapatban töltöttél, ideje váltani. A tárgyalások novemberben kezdődnek. Ekkorra tudni fogjuk, mely játékosok távoznak, min kell változtatnunk és mely problémákat kell megoldanunk a közeljövőben."

 

A pletykák szerint az Arsenal is érdeklődik a brazil játékos iránt, aki a keddi BL-meccsen az Inter ellen is betalált, ám az, hogy mennyire komoly az érdeklődés, egyelőre rejtély.Korábban a Manchester United is felmerült Vagner Love esetében, mint lehetséges alternatíva, ám a legújabb találgatások egyértelműen az Arsenal-ról szólnak.

 

Az eddigi moszkvai évek alatt Love két bajnokságot, öt orosz kupát, három szuperkupát is nyert. Legnagyobb sikere a 2005-ös UEFA Kupa győzelem. A támadó továbbá 21-szeres brazil válogatott.

 

Vajon szükségünk van egy olyan típusú, kissé nehezen kezelhető játékosra, mint Vagner Love, vagy inkább bizalmat kéne szavazni Park-nak és Chamakh-nak, hogy megmutassák erejüket. Vagy Oxlade-Chamberlain bizonyított tehetsége miatt a kezdőben közhet ki, mely azt eredményezheti, hogy Walcott feljebb léphet, mint Van Persie ékpárja? Idővel kiderül...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

13 éve
Törölt felhasználó
Sow jólenne,teremli a gólokat rendesen.és olcsó is lenne,úgytudom érdelődünk is iránta
13 éve
Törölt felhasználó
@adimakker Csak Balotellit ne :) Meg egyenlore senkit sem ! Idovel derul ki mely posztra kell jatekos.
13 éve
Törölt felhasználó
Nemigaz bazzeg, hogy szeptember 29-én már mindenki azon gondolkodik, hogy ki jön és ki megy! Én akkor lennék a legboldogabb ha ezzel a kerettel érnénk el sikereket.
13 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom nem rossz de szerintem sem ő kellene meg azért mire beilleszkedik az Oroszból a Pl-be egyből kicsit nagy váltás és ha lesérül Rvp egy nem hozzászokott Love-val nem sokra megyünk tehát szerintem is valami jobb név kellene nevekkel meg nem dobálózóm mert fölösleges :)
13 éve
Törölt felhasználó
egyik kedvenc játékosom:D jöjjön chamakh helyére!!!:D

Szólj hozzá