Per Mertesacker úgy véli, hogy az Arsenal kemény munkája az edzéseken kifizetődött a hétvégi 3-0-s siker után a Bolton ellen.

A német védő részese volt a hátsó négyesnek, amely 4 gólt kapott múlt héten a Blackburn ellen, de most ő is dicséretet kapott Arsene Wenger-től, hogy kapott gól nélkül lehozták a meccset Owen Coyle együttese ellen.

Mertesacker azt mondja, hogy a plusz órák a London Colney-n segítették a védelem javulását.

"Egy kicsit több időnk volt az edzőközpontban, a Ligakupa miatt."

"Néhány játékos pihenőt kapott, mi pedig keményebben edzettünk, különösen a védekezést gyakoroltuk. Keményen dolgoztunk és szombaton egy hatékonyabb védelmet láthattak. Egyre jobban érezzük egymást."

"A 4 kapott gól a Blackburn ellen kicsit visszavetette az önbizalmunkat, de a szombati teljesítményünkre nagyon büszkék vagyunk. Ugyanezt a nagyszerű teljesítményt szeretnénk folytatni."

"Jó munkát akarok végezni, különösen a védekezésben. Ez az én szerepköröm. Ha az edző megdicsér az egy nagyszerű dolog, de mennem kell tovább és folytatnom kell, a kemény munkát. Folyamatosan képes vagyok javulni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
a BaliDave által linkelt videoban 00:13-nál ki az a srác aki jobbról a 2.?
13 éve
DJ is sérült?? Akkor ki lesz a védő?
Szerintem Song,a helyén pedig Frimpong.Úgy még jó is lenne.
13 éve
Törölt felhasználó
Hiába unszimpatikus Mertesacker, meg kell békélnem nekem is azzal, hogy ő is az Arsenal játékosa. Viszont Jenkinson-t sehogy sem tudom elfogadni, egyszerűen felfoghatatlan, hogy mit keress ő itt. :roll: Viszont az pozitívum, hogy a játékunk egyes szakaszába kezdenek elő jönni a régi elemek, amiért sokan szeretik/ték meg a klubot. Nem szabad elbízni magunkat hiszen hazai pályán kötelező az ilyen csapatokat megverni mint a Bolton, de kíváncsian várom a folytatást.
13 éve
Törölt felhasználó
Csomóan fikázták itt Mertesackert a Blackburn, Dortmund, Bolton meccs után, fogalmam sincs miért, róla ugyanis egy árva gólt sem kaptunk még. Tény, hogy még fejlődnie kell, de pár hónap múlva a PL egyik legjobb védője lehet belőle.

Egyébként a sérültekben én mindig a pozitívumokat keresem. Így tud játszani a két nagy kedvencem Arshavin és Frimpong, és Rosicky, Oxli vagy Coquelin is meg kaphatja az esélyt a görögök ellen. Persze a legfontosabb, hogy nyerjünk.
13 éve
Törölt felhasználó
http://player.arsenal.com/programmes/player/977-training-pre-olympiacos

az edzésről video - nagyon sok a sérültünk:Gervinho, Walcott, Koscielny, Diaby, Wilshere, Djourou, Vermaelen, Benayoun, Squillaci... --->kik lesznek a védők??

Szólj hozzá