Kieran Gibbs, az Arsenal feltörekvő fiatal bal hátvédje elmondta, a csapat teljes mértékben kiáll a mostani eredménytelenség miatt sokak által támadott Arséne Wenger mellett.

Az Arsenal csikócsapata a keddi Ligakupa mérkőzésen a negyedosztálybeli Shrewsbury csapatával csapott össze a harmadik fordulóban, s bár meglepetésre a vendégek szereztek vezetést, végül az ágyúsok megfordították a találkozót - részint pont Gibbs góljával.

Fel kell állnunk a padlóról, nem mentegetőzhetünk állandóan, ha éppen nem jó eredmény születik a számunkra. Majd meglátjuk, hogyan fog ez változni, valóban nincsenek könnyű hónapok a hátunk mögött.- mondta Gibbs.
A csapat azonban nagyon egységes, s a mérkőzések statisztikai adatai alapaján elmondhatjuk, hogy nincs minden veszve - egyszerűen azonban az eredmények nem jönnek.
Amit azonban Arséne Wenger tett a klubért, az hihetetlen, és 100%-ig mellette állunk, bármi is történjen.

Gibbs arsenalos pályafutása első gólját szerezte a keddi Ligakupa fordulóban, s ezzel reméli, hogy megfordul a szerencséje is.

A korábbi felkészülési szezonokban mindig tudtam egy-két gólt szereznni, de ez valahogy a főszezonban sohasem sikerült. Talán kedden megfordult a szerencsém.
A gólszerzésük után folyamatosan csak mi támadtunk, s szerencsére ennek lett is eredménye. Jókor voltam, jó helyen, de sikerült kihasználnom a lehetőséget. - értékelt Gibbs, majd hozzátette:
Mindig nehéz olyan csapatok ellen játszani, akiknek nincs vesztenivalójuk, csak az élményért jönnek, s nincs nyomás a vállukon. Nekünk azonban megvoltak az elvárások, aminek meg kellett felelnünk. Nem állítom, hogy könnyű menet volt, de végül sikerült kiharcolnunk a várt eredményt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

13 éve
Törölt felhasználó
TitiHenry226 Inkább nyerjünk 1 BL-t eg kevésbé szép játékkal, mintsem kiessünk a negyeddöntőben egy szépségre menő játékkal..
Legalábbis nekem ez a véleményem
13 éve
Törölt felhasználó
Bert van Marwijk, Frank de Boer, Josep Guardiola ők hárman játszatják úgy a csapataikat, ahogy Wenger szokta, és ahogy az az Arsenaltól elvárható lenne, Owen Coyle és Unai Emery csapatai is törekednek a szépségre, de ők inkább a hatékonyságra mennek, mint a szép játékra
13 éve
Törölt felhasználó
Remélem a közeljövőben ha nem is ekkora de egy hasonló kaliberű játékos ki fog nőni az Arsenalból és sikerekre vezeti a csapatot : ) Tényleg nagyon jó volt ezt végignézni. Igazi Ágyús volt
13 éve
Törölt felhasználó
De jó volt ezt végignézni... 226 gól, ebből 25 büntetőből. Egy igazi legenda.

http://www.youtube.com/watch?v=bTebxpuryvI
13 éve
Törölt felhasználó
Én nem akarok kötekedni,szívem mélyén bízom Wengerben és az álmom az lenne hogy vele lássam a csapatot,amint felemel bármilyen kupát és az egész stadion a csapatunkat ünnepli.Kérdés,hogy lesz-e még ilyen?
De felteszem magamban azt a kérdést,hogy vajon még 5 év sikertelenség után is ugyanazokat mondaná-e Gazidis mint most?

Oké,hogy ekkora tiszteletnek örvend Arsene,mert én is tisztelem,csak az,hogy egy edző 7 évvel a jelent megelőzve nagy sikereket ért el,az azt jelenti,hogy örök életére biztos az állása?Mert nagyon úgy tűnik.

Ne értsetek félre,ha elmenne Wenger még ilyen eredméyneket sem hoznánk,
tehát összedőlne a kártyavár,de kérdezem én,hogy MINEK KÉNE TÖRTÉNNIE,
ISMÉTLEM MINEK KÉNE TÖRTÉNNIE????
hogy azt mondják,hát Wenger ezt "elbaszarintottad" nem kicsit nagyon az istenit!
Nem támadó jellegű a hangvételem,csak nekem ez kissé unalmas,hogy bármilyen rosszul szerepel a csapat Wenger a csapatot dicséri,az elnökség meg Wenger munkásságát,bármilyen rosszul is teljesít a csapat.
Nos én elhiszem,hogy Wenger elvakultan és oda adóan dolgozik a klubnál,de mire elég ez őszintén egy olyan klubnál,ahonnan komolyabb teljesítményt várnak el a drukkerek és mindenki?
Hozzáteszem nem ez az első év,amikor a csapat hihetetlen rossz teljesítményt nyújt.
Sérültjeink hiánya ismét kihat a csapat teljesítményére.
Én próbáltam most egy más szemszögből megközelíteni a dolgokat,de valamit akkor sem csinálnak jól az elmúlt időszakban az arsenal háza táján.
Nem tudom mit és ki?De valaki mintha nem akarná,hogy ez az arsenal győztes csapat legyen.Az ellenünk rekordnak számító negatív bírói ítéleteket már fel se hozom.
Szegény embert még az ág is húzza,csak itt egy dúsgazdag "szegény" emberről van szó D:

Szólj hozzá