Gervinho a hétvégén a második angol Premier Liga-meccsére készülhet, miután az elefántcsontparti szélsőt még az első fordulóban azonnali piros lappal állították ki egy Joey Bartonnal való összetűzést követően.

A játékos a piros lap mellé egy hárommecces eltiltást is kapott, emiatt kénytelen volt kihagyni a Liverpool, a Manchester United és a Swansea elleni fordulókat, ám a hétvégi, Blackburn Rovers elleni mérkőzésre már visszatérhet.

"Nagyon várom már, hogy visszatérjek. Az eddigi szezonom nem volt teljesen gördülékeny, mert bár a BL-ben játszhattam, a bajnokságban rögtön az első fordulóban összeszedtem egy hárommeccses eltiltást, ami miatt nagyon ideges is voltam."

"Szerencsére azonban ez már a múlté, s most már én is a csapat tagja lehetek a bajnoki találkozókon is. Nagyon kell koncentrálnunk, miközben csak rmeéli tudjuk majd, hogy a Manchester United és a Chelsea buknak majd néhány pontot, miután egymás ellen játszanak."

"A hétközi meccsünk eléggé megterhelő volt, bár az, hogy olyan későn kaptunk a gólt, az eléggé lehozó volt, szinte majdnem úgy éreztük, mintha elvesztettük volna a meccset. Ugyanakkor, ha otthon tudunk nyerni, akkor az idegenbeli döntetlenünk felbecsülhetetlen lesz." - tette hozzá.

Gervinho kitért arra is, hogy hogyan zajlik a beilleszkedése az Arsenalnál, illetve az angol kultúrába:

"Minden remekül alakul eddig. Természetesen nem egyszerű, ha az ember egy új országba, egy új kultúrába cseppen, de szerencsére vannak barátaim is, az arsenalos csapattársakon kívül például Salomon Kalou is sokat segít."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Rolandcska:gondolom rám gondoltál,ezért reagálok is a kommetedre
előszőr is nem 2-3 meccs alapján ítélem meg,én már nagyon régóta ismerem mind a Lille,mind a válogatott meccseit nézztem és ahoz képest mondtam,hogy eddig!számomra csalódás amit csinál,amint irtam kell egy kis önzőzés a csapatba,de ő 90% ban maga akarja megcsinálni és általában nem sikerül neki.
én inkább Arshát játszattnám,lehet elvakult vagyok,de ha formába jönne akkor mindenképp őt játszanám.és akkor Gervinho harcolhatna Walcottal a kezdőért.
13 éve
Törölt felhasználó
Yaya Gervinho nelkül nem lennénk itt ,de tényleg passzolhatna többet .eddig felemásra értékelném a teljesítményét .Csak úgy mint a csapatnak! Meghát igen ,az egész csapatnak idő kell ,most viszonylag könnyű meccsek jönnek ,szóval ez a megfelelő idő ...
13 éve
Törölt felhasználó
Istenem ezek az emberek... 2 vagy 3 meccs alapján ítélnek meg egy játékost. Kell az önzősége ,mert mindenki minden labdát folyton lepasszol, mint sem ,hogy berúgná. Jók lesznek azok a játékosok akiket igazoltunk nyáron! Egyik meccsen is Gervinho húzott el szélen és adta be középre Persienek és úgy lett gól. :)
13 éve
Törölt felhasználó
Adjunk még neki időt, az Udinese ellen is jól játszott pld...
13 éve
Törölt felhasználó
nemtudom ti hogy vagytok vele,de nekem Gervinho eddig csalódás,azt gondoltam hogy kell a csapatnak egy cselezős szélső,de ez nagyon átment önzőzésbe.

Szólj hozzá