Nicklas Bendtner csendes átigazolási törekvései nem csitulnak az Arsenal háza táján. A dán játékos már a nyár eleje óta hajthatatlan, hogy a több játéklehetőség reményében más klubhoz igazolna, ám Bendtner hivatalosan mind a mai napig az Arsenal csatára.

Az elmúlt hetekben főként három klub, a portugál Sportingot, illetve a német Borussia Dortmundot emlegették, mint potencális vevőket Bendtnerre, ám úgy hírlik, a Hamburg együttese is érdeklődik.

Az átigazolás azonban eddig több okból nem történt meg. Eleddig úgy tudjuk, hogy Bendtner mostani arsenalos fizetését egyetlen érdeklődő csapat sem tudja megfizetni, így a dánnak bizonyos összegről le kell mondania. Az utóbbi időben az is felmerült, hogy az Arsenal állná a különbözetet, amely nagyságrendileg 2 millió font lenne.

A másik hátráltató körülmény a játékosra megszabott kivásárlási ár lenne - az Arsenal 10-12 millió eurót kérne, míg a többi klubnak nincs ennyi pénze a dán játékosa.

Bendtner, aki jelenleg a dán válogatottal Skóciában tartózkodik a szerdán esedékes válogatott meccs okán elmondta, mindenképpen távozik az Arsenaltól augusztus 31-e előtt.

 

Igen, jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy távozok az Arsenaltól. Én megtettem a magam részét, most az Arsenalon a sor, hogy megállapdjon azzal a klubbal, amellyel én már megkötöttem a szerződésemet. Ennél többet nem tehetek.

- idézte Bendtner szavait a Sky Sports.

 

 

Remélhetőleg nagyon hamarosan megoldódnak a dolgok. Szeretnék egy olyan helyre kerülni, ahol hetente a kezdőbe kerülhetek, ez minden játékosnak nagyon fontos.

 

Bendtner a Stoke City-s pletykákat firtató kérdéseket szabályosan kinevette, ám konkrétumokat nem volt hajlandó elárulni.

 

Sajnos nem fedhetem fel, hogy melyik klubbal állok tárgyalásban, de bízom abban, hogy a közeljövőben minden a helyére kerül.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
csak már menne szépen el.... de hát nem kell senkinek akkor lehet , h az arcból kéni vissza venni:D
13 éve
Törölt felhasználó
Nálam biztos nem kerülne be a kezdőbe, mert szerintem több csatár is jobb képességű nála, pl.:v Persie, Vela, Chamack, úgyhogy a csapatnak is az lesz a legjobb ha távozik mert kapunk érte egy kis pénzt, meg neki is ha többet akar játszani. Lehet hogy megvannak a testi adottságai, de a kaput valahogy nem érzi. Úgyhogy örülök hogy megy. 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
csak nekünk Henry szintü emberekre lenne szükségünk és bendtner hozzá képest hmmm...:) vicces:D:D
am sajnálom kicsit de az elöző mondatommal alá támasztom hogy bendtnernél sokkal de sokkal jobb csatárra van szükségünk
13 éve
Törölt felhasználó
Hiába vannak meg azok a tulajdonságai Bendtner-nek amit rühellek, de valahol mégis sajnálom a távozását! Olyan korba van, és a fizikai adottságai is kiválóak ahhoz, hogy világklasszis támadó lehetett volna.. Valószínűleg, sőt biztosan most egy kisebb csapatba fog igazolni, ahol ugyan lehet, hogy gólgyáros lesz, de itt sokkal nagyobb nevet szerezhetett volna! Your ruin was Chamakh!
13 éve
Törölt felhasználó
good by bendő
kösz amit a klubért tettél de azt hiszem igy lesz mindenkiek a legjobb

Szólj hozzá