A tegnapi nap folyamán vereséget szenvedt, így ismét csalódást keltő eredménnyel távozott a pályáról.

Az Eusébió kupán a 2-1-es vereséget szenvedő csapat szurkolói kezdik elveszteni türelmetlenségüket, hisz nem csak sok a sérült az Arsenal háza táján, de a beígért erősítés is késik.

A szurkolók szerint a védelmet kéne megerősíteni, hisz első sorban a kapott gólok számával van a baj, hisz 43 kapott gól a 4. legrosszab volt a tavalyi szezonban, ami nem hangzik annyira rossznak, de ennyi kapott góllal nehéz bajnokságot nyerni.

Wenger már számtalan védőt megemlített (Samba-t, Cahill-t, Jagielka-t és Dannt- is) ám ezeddig még egyik játékossal illetve csapatával sem sikerült megeggyezni.

A mentő övet a német bajnokságban játszó Per Mertesacker adhatja, hisz távozni szeretne német bremai csapattól.

A csapat menedzsere Klaus Allofs a skysportsnak adott interjújában közölte:

"Megvitattuk a játékossal az átigazolást, és jelenleg meghallgatunk minden ajánlatot érte."

A 26 éves „égi meszelő” elsősorban magasságának köszönhetően a fejjátékban emelkedik ki, hiszen tekintélyt parancsoló előnye van szinte minden támadóval szemben.

Az átigazolás sürgőssége tekintete miatt a játékos kezdő értékét 6 millió fontra rakták, de ez az ár akár feljebb is léphet az érdeklődő csapatok száma miatt.

Igaz, hogy Premier League tapasztalata nincs, de erős fizikuma és gyors tanulékonysága miatt 1-2-re belerázódna az itteni iramba.

Ha Wenger lépni akar az ügyben, mihamarabb felkéne keresni a német csapatot, és kapcsolatba lépni velük.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

13 éve
Törölt felhasználó
sorrend:
1.SAMBA 2.Verthongen 3.Sakho 4.Mertesacker 5.Cahill 6.Jagielka(utóbbiban nemtom mit lát Wenger, a legdrágább és mind közül a leggyengébb és legidősebb védő, a pontrúgásoknál nemlennénk vele előrébb...)
13 éve
Törölt felhasználó
valami96: a kettő legutóbbi EB selejtezőn Ausztria és Azerbajdzsán ellen nem volt kerettag, pedig a legerősebb német válogatott szerepelt, nem valami ificsapat. Nem is hinném, hogy sokszor lesz még válogatott, mivel már vannak sokkal jobb, és fiatalabb német védők is. De kár is erről vitázni, mert egyrészt nem de tartozik, másrészt meg ettől semmi se változik. Továbbra sem hiszem hogy Arsenal szintű játékos lenne. Ez abból is látszik, hogy wengernél is csak negyedik, ötödik szánú jelölt.
13 éve
Törölt felhasználó
Én Jagielka mellett döntenék, de szerintem a 18 milliós ár nem reális érte, ezért jöhetne helyette Samba vagy Mertesacker.
Mertesackerért a 7 millió nem is olyan sok. A magassága még jól jöhet a pontrúgásoknál, mert tavaly ilyenekből kaptunk sok gólt.
13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Játszik valaki a Fantasy Premier League játékkal? mert már csináltam csapatot és ha megtudnátok adni egy olyan privát ligát ahol Arsenalosok vannak azt megköszönném. ;)
13 éve
Törölt felhasználó
nem egy Pl rutinos védő de meg van a magassága--és úgy érzem 6 millió reális ár érte...de jobban örülnék Sambának...

Szólj hozzá