Idén Wenger nagytakarítást tart az Arsenal körül, és szeretné eladni azokat, akik nem férnek bele az Arsenal keretébe.

Nicklas Bendtnert is szeretné eladni Wenger, ám eddig minden csapat ajánlata kudarcba fulladt, hisz az Arsenal több pénzt akart a dán csatárért kérni.

A Legújabb jelentkező a Stoke City csapata, és mintegy 9 millió fontos ajánlattal áltak elő, ami véleményem szerint elfogadható a dán srácért.

A 23 éves Bendtnernek nem sikerült beverekednie a kezdőbe magát, és úgy nézki, hogy már nemis fog. A dán játékos ígyis sokáig húzta, hisz a szurkolók többsége már 2 éve eltakarítaná az Arsenal közeléből, amire jelen pillanatban minden esély megvan.

Bendtnerről a Stoke menedzsere nyilatkozott:

"Érdekel minket jelenleg a srác. Harcos és agresszív támadót keresünk, és két ilyet is találtunk a napokban. Bendtner az egyik, és ő tökéletesen beleillik a csapatunk stílusába." – nyilatkozta Tony Pulis

A másik játékos, aki körül a napokban felélénkültek a pletykák az Joey Barton.

Barton tegnap ingyen igazolhatóvá vált, és úgy néz ki, hogy nem csak az Arsenal érdeklődését keltette fel, hiszen a Liverpool, és a Manchester United is felkereste a játékos menedzserét.

Az Arsenal szurkolói közül sokan ellenenzik a játékos érkezését, de akad olyan is, aki szerint pont ez a keménység hiányzik a csapatból.

Véleményem szerint is hiányzik a keménység a csapatból, de azért ne menjünk el amellet, hogy a csapat egység és a morál is fontos, amit szerintem Barton javítani nem fog.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

13 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert jó utat!

Egyébként sokan nem veszik azt figyelembe, hogy B52-nek nincs sok lehetősége, szal más szempontoknak kell dominálnia új csapata megválasztásakor, mint a pénz. Elgondolásom szerint az, hogy szem előtt legyen sokkal fontosabb most. Ráadásul a hozzáállását figyelembe véve, olyan csapatba kell, hogy kerüljön ahol tuti kezdő, ill. valamennyire biztosítva legyen arról, hogy jó szezont tud kreálni. Bárhova is fog menni, mindenféleképpen deszkaként fogja tekinteni, mivel jelen állás szerint(a feldobott nevek) nem érdeklődik komoly csapat érte.
13 éve
Törölt felhasználó
Bendtner egeket verdeső egója és hatalmas fizetése miatt sem valószínű, hogy az Arsenal után mondjuk a Stoke lenne a következő állomása.
13 éve
Norbi94: Nagy veszélyt nem fog jelenteni a kapusnkra!!! :D :D ( akkor fogok röhögni ha rúg nekünk egy hármast xD)
13 éve
Törölt felhasználó
Szczesny egy kiváló kapus mármost de rutint még szereznie kell.
De Gea is egy nagy tehetség,és Ericson elárulom neked bizonyított már az Atleticonál..

Bendtner meg tény h beleillene a Stoke-ba de sztem ne angol csapatnak adjuk el akkor már inkább maradjon..
13 éve
Törölt felhasználó
*CeSc*
Nagyon nagy!!!!! Ezért is kell Ő nekünk 1-esnek!
Ő lesz a mi új kapus legendánk!!!! ;)

Szólj hozzá