Az Arsenal újdonsült csatára, Gervinho úgy hiszi, hogy új csapatában minden megvan, ami ahhoz kell, hogy az új szezonban megszakítsák a 6 éve tartó trófea nélküli időszakot. Az elefántcsontparti válogatott játékos - akit 12 millió euróért szereztek meg az 'ágyúsok' - a klub első nagyobb igazolása ezen a nyáron. Miután a Lille-t duplázáshoz segítette az előző szezonban Franciaországban 18 gólt szerezve, az elefántcsontparti arra számít, hogy ez lesz a minimum az új klubjában is.
 
 "Mindig is követtem az Arsenalt a Premier League-ben. Nagyon jók voltak, de adódtak nehézségek is, ahogyan sok más nagy klubnál is." - mondta Gervinho az ArsenalPlayer-nek.

 "Nem azon a helyen végeztek, ahol akartak, néha vannak ilyen szezonok - de mind tudjuk milyen potenciál van ebben a csapatban, és reméljük, hogy a következő szezonban jobban teljesítünk."

 "Én egy nagyszerű szezonra számítok az Arsenalnál, sok sikerrel és érzelemmel a végén. Szerintem el fogjuk érni a céljainkat jövőre, és az azt követő szezonokban is."

 Gervinho-t nyáron számos más csapat üldözte az aláírásáért, mielőtt az Arsenalhoz csatlakozott volna, és bizonyítani akar az új szurkolóknak.
Hozzátette: "Remélem a szurkolók élvezni fogják a játékomat és a szezon végén lesz lehetőségünk együtt ünnepelni valami nagyszerű dolgot."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

13 éve
Törölt felhasználó
vagy inkább az után
13 éve
Törölt felhasználó
Mer csak akkor volt nagy sztár amikor 3szor felfutott bal szélen az 1 dolog h. bevágta
13 éve
Törölt felhasználó
Sztem Wenger ha valakit igazol balszélre az mata, balszélről jut eszembe, mivan Gareth Ballel hogy hogy nem akarja leiagzolni a fél világ? :ohh:
13 éve
Törölt felhasználó
Lehet volt már, de ezt érdemes megnézni többször is:

http://www.youtube.com/watch?v=vwtyg4d1FTc

Szólj hozzá