Az Arsenal idei második érkezője, Gervinho szerint a csapatba való beilleszkedés a szokásosnál is könnyebben fog menni, ugyanis a korábbi klubjainál már magába szívta az ágyúsok jellegzetes, sokpasszos, támadó stílusát.

Gervinho ugyanarról az ASEC Mimosas akadémiáról származik, mint a csapat másik elefántcsontparti játékosa, Emmanuel Eboué, vagy az Arsenal korábbi játékosa, Kolo Touré, ráadásul Jean-Marc Gulliou személyében közös volt az edzőjük is.

"Nagyszerű érzés, hogy Arsenal játékos lehetek, nagyon boldog vagyok. Mindig is arról álmodtam, hogy ebben a csapatban fogok játszani, és most valóra vált ez az álmom. Nagyon elégedett vagyok, ez életem egyik legszebb napja." - mondta Gervinho a csapat hibatalos weboldalának.

"Az Arsenal egy vonzó csapat volt számomra, mert már gyerekként, az ASEC akadémián is arr a atílusra készítettek fel bennünket, ahogyan az Arsenal játszik. Emiatt is tartom szerencsésnek magamat, hogy Guillou edzőnek hasonló felfogása van a futballhoz, mint Arséne Wengernek. Tehát már akkor úgy próbáltunk játszani, mint ahogyan az Arsenal, és onnantól kezdve csak ide akartam kerülni."

"Nagyon boldog vagyok, hogy Arséne Wengerrel dolgozhatok majd együtt. Azért is jöttem ide, mert vele csak még tovább fogok majd fejlődni. Természetesen a Lille-nél, Rudi Garcia irányítása alatt is jól alakultak a dolgaim ilyen téren, de Wengerrel egy újabb szintet fogok elérni."

Azt már Wenger is kiemelte, hogy Gervinho sokoldalúsága révén bármelyik támadó poszton meg fogja tudni állni a helyét, ezt pedig a játékos is igazolja.

"A posztomat tekintve bárhol jól érzem magam elöl. Az lesz a legfontosabb dolog, hogy sokat tegyek hozzá a csapathoz. A példaképem például már csak emiatt is Theirry Henry."

Az ArsenalPlayer Gervinhóval már hétfőn közölt egy interjút, az a videó - magyar felirattal - weboldalunkon is elérhető, ezen a linken:

http://arsenalfan.hu/arsenalfantv

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
jaja City-é lesz nem a pool-é....Am már hozzá kéne szokni amíg Ő az edző ne számítsunk nagy nevekre...azok az idők elmúltak...reménykedek h itt is hozza a formáját...
13 éve
Én nem hallottam, hogy Agüerót akarja a Pool
13 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220
Ebben csak 2 bibi van:
1. ManCity-é lesz tutira Agüéró, mivel Tevez eligazol a Corinthiansba...
2. Az említett 3 néven kívül még van 1, hiszen AlyCissokho is a Poolé...
13 éve
Törölt felhasználó
A city is viheti akár Agüerot!!Ya a Liverpool most tényleg bekészül!! Kemény szezon elé nézünk!!6 csapat küzd 4helyért és a bajnoki címért!!
13 éve
dejóóó.....miközben mi ilyen híreket olvasunk addig a Liverpool lehet ma megszerzi Agüero-t....látjátok ők nem szaroznak.....pár nap alatt megvan nekik minden már csak a játékoson múlik.... nagyon erős Liverpool lesz ez....: // félek hogy kiszorolunk a BL helyekről....:SSSha így megy tovább és nem igazolunk rendes játékosokat akk ez lesz...... eddig a Poolnak megvan Henderson,Adam,Downing,és most Agüero.......felköthetjük a gatyát...

Szólj hozzá