Különböző hírek jelentek meg a sajtóban Samir Nasriról, akiről már amúgy is hetek óta cikkeznek. Úgy hírlik, hogy a jelenlegi szerződésének egy éves lejárta előtt Nasri nem akar hosszabbítani, ez pedig dilemma elé állítja az Arsenal vezetőségét is: ha idén nyáron nem adják el, akkor félő, hogy a következő évben ingyen távozhat ahhoz a csapathoz, amelyikhez akar.

Ezzel kapcsolatban több hír is jelent meg a tegnapi és a mai nap folyamán a sajtóban. Egyes médiumok, mint a The Sun, vagy a Daily Mail úgy tudja, hogy a Manchester City 19 millió fontos ajánlatot rakott az Arsenal asztalára, reménykedve, hogy ezzel meg tudják győzni Wengert a játékos elengedésével kapcsolatban.

Az Arsenalhoz közelebb álló források, mint a Mirror, vagy a Daily Express azonban úgy tudják, hogy Wenger már elmondta Nasri megbízottjainak, hogy a francia nem megy sehová a nyáron, még úgy is, ha jövőre ingyen távozhat.

Az Arsenal Clichy távozásával és Fabregas és Nasri esetleges átszerződéseivel ugyanis könnyedén széteshet egy nyár folyamán, s ezt megakadályozván, Wenger úgy döntött, elejét veszi ennek a folyamatnak. Míg Fabregasnál a 40 millió fontos ajánlatra vár a csapat - s ezért az alkuért kész vetélytársat keresni a Barcelonának a Real Madrid személyében -, addig Nasrinak mindenféleképpen maradnia kell a klubnál még egy évet. Wenger szíve csak egy horribilis - mintegy 25 millió fontos - ajánlatot enyhülne meg.

Hivatalos megállapodás azonban még nincs, a franciának holnap kell feltűnnie a colney-i edzésen, miután neki is voltak még válogatott meccsei az előző szezon befejezése után.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (99)

13 éve
Törölt felhasználó
Nekem tökmindegy számír vagy szemír. 🧀 Az egyik arab a másik török... amúgy kezd már hányingerem lenni nászritól... :D
13 éve
Törölt felhasználó
amúgy szeretem a Cobra11-et, jó kis sorozat ;)
biztos jobb,mint a fos mentalista -.-

amúgy ericcson ez fika volt Samirca felé:D
13 éve
Törölt felhasználó
Samir Gerkhan . Számírkát is lehetne ejteni Szemírnek csak akkor mr. Gerkhant sértenénk meg! :)
13 éve
Törölt felhasználó
tomek!

az Szemír:D
13 éve
Törölt felhasználó
A lionsportban 18 ezer még a 2010/11-es mez is. Ha lesz új akkor szerintem a mostanit leviszik 15-re és az új olyan 18-20 körül lesz. Én onnan szoktam rendelni mindig! ;)
Amúgy meg, ha elmegy nászrika, akkor nekem ne papoljon, hogy nem a pénz minden. Csak a pénzen megy a herce-hurca. Egy szezont jól játszott és már azt hiszi ő a jani...pedig csak samir...a cobra11-ből. 🧀

Szólj hozzá