A Barcelona már őt is beszervezte a Fabregasért folyó „csatába”, hiszen a pénz mellé őt is szívesen adták volna.

Ám most, Thiago kijelentette, hogy a Manchester Unitedben, a Chelseaben vagy épp az Arsenalban szeretne játszani. A játékos csodás jövő előtt áll, hisz 20 évesen az U-21-es csapat meghatározó alakja, és nincs messze a nagy válogatottól sem.

Az U-21-es EB döntőben gólt szerző játékos nyilatkozott:

"A Manchester United már jelezte szándékát a leigazolásomra, de én szívesen mennék a Chelseabe vagy éppen az Arsenalba."

A Barcelona az Arsenalnak biztosan nem fogja oda adni a játékost csak úgy, mivel őt is bele akarják rakni az átigazolásba.

Az biztos, hogy ennek az átigazolásnak lesz még folytatása, mivel ez egy macska-egér játék, hisz a Barcenlona nem adja Thiagot Fabregas nélkül az Arsenalnak, az Arsenal pedig nem fogja adni Fabregast Thiagoért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

13 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem hogy jönne Thiago, mert az apja mondta hogy nem kívánja a fiú elhagyni a klubbot, de szerintem nagyon fölösleges lenne ide, nem szeretném ha jönne :D
13 éve
Törölt felhasználó
Hát igen asszem erre mondják, hogy szupertehetség (coulibaly). Csak a Real is fog ajánlatott tenni érte, ami vonzóbb lehet a számára. De abban biztosak lehetünk, hogy Wenger nem most halott róla először.
13 éve
Törölt felhasználó
Semmiféleképpen nem hoznám ide, egy az hogy 10-15 milliót nem ér meg a srác, ha már itt tartunk Wilshere 19 évesen sokkal többet tett le az asztalra, mint ez az agyonsztárolt 20 éves Thiago! Akkor Wilshere vajon mennyit ér, 25-30 milliót? Szerintem adják kölcsönbe inkább, a Barcának is és Thiagonak is az lenne a legjobb, mondjuk egy spanyol középcsapatba vagy a Bundesligába!
13 éve
fecc04: rosszul érzed...ha menni akar akk had menjen ne tartsuk itt....de jelenleg tényleg úgy tünik hogy marad Cesc....
13 éve
Törölt felhasználó
Meg Fabregasnak nem ilyen a lábszőrzete :gulp: 🧀 🧀 🧀

Szólj hozzá