Még a tinta alig száradt meg az Arsenal elutasító válaszlevelén, amelyet a Barcelonának címeztek a spanyolok 27 millió fontos meghökkentően nevetséges ajánlatára, Cesc Fabregas újfent kijelentette, hogy boldog Londonban, és nem tervezi a váltást.

Bár a spanyol játékos tavaly már a váltás küszöbén volt, most már nem sürgetné a Barcelonába költözést, még akkor is, ha ebbe Sandro Rosell, a katalán klub elnöke és néhány játékosa nem hajlandó beletörődni.

"Éppen most találtam egy remek helyet Londonban, ahol kiváló tapas-t készítenek, ez az egyik legjobb spanyol étel. Szóval miért is akarnék váltani? Amikor otthon vagyok, Spanyolországon, mindig Londonba vágyok vissza. - mondta Fabregas a SoFoot francia oldalnak."

Mindannyian ismerjük a szomszéd kertje mindig zöldebb effektust. Mostanra túljutottam a Barcelonán. Úgy értem, lehet, hogy egy picit kezd unalmassá válni hogy az összes kupát ők nyerik, nemde?

- tette hozzá.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

13 éve
Törölt felhasználó
Lehet nem mondott ilyet, de ebben a szezonban biztos nem fog el menni szerintem ;-P
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Cesc nem mondott ilyet,de ha mégis akkor ö a nagy király:) Valószínűbb hogy újságírók újabb agyszüleménye... de akkor is jó érzés ilyen pletykaszagú cikkeket olvasni ,főleg Cesc- től, mégha 2s -is
13 éve
Törölt felhasználó
Végre valami jó hír 🧀 🧀 🧀 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
Ha ezt tényleg ő mondta esküszöm annyira szívembe zárom örökre,őszintén szólva kicsit megingott a bizalmam vele szemben,tudjátok mire gondolok,és már úgy könyveltem el,mint már akinek a szíve a katalánoké,de lehetséges hogy tényleg ő lesz Henry után a legnagyobb arsenal legenda!
"Úgy értem, lehet, hogy egy picit kezd unalmassá válni hogy az összes kupát ők nyerik, nemde?"
Ezzel a megnyilvánulásával,ami nagyon vicces,ez kicsit hülyén és nevetségesen fogok nyilatkozni de gigalike!!!
Én nem csak azért utálom a barcát mert megvertek minket jópárszor,hanem azért is mert könnyű a legjobb csapattal nyerni mindent,annyira idegesítenek a fejek ott,meg az hogy tényleg barca barca barca,a sok divat drukker!
Én azt mondom igazi kihívás egy arsenalhoz hasonló klubnak szurkolni,akik mellett igenis utóbbi években kudarcban úsztunk!
Nem baj egyszer mindennek vége,egyszer úgy is nyer vmit az arsenal,én megvárom tuti!!!
És remélem egyszer lesz a barcelona alul!
AMúgy öröm volt nézni amikor barca real kupa döntő volt talán és a real kaszabolt nagyon keményen!
Esküszöm a real szimpibb egy fokkal mint a szarcelona!
13 éve
Törölt felhasználó
amúgy kajak Bendtner nagyon jó már most,csak nem a szélen,bár ott is voltak szép momentumai

Szólj hozzá