Már évek óta tart ez a huzavona Cesc Fabregas iránt, hogy eligazol? nemigazol el? Természetesen vannak olyan emberek, akik azt álítják, hogy eligazol, és vannak olyanok, akik szerint nem. Vannak olyanok, akik azt akarják, hogy eligazoljon, és vannak olyanok, akik nem akarják. Én személy szerint nem szeretném, hogy eligazoljon, de ez most mellékes.

Jelen pillanatban is folynak az átigazolással kapcsolatos diszkurzusok, illetve szerződés hosszabízások és egyre fokozódik az izgalom, hogy igazolunk-e valakit vagy sem, illetve lesz-e távozó, vagy nem.

A Barcelona a legfőbb esélyes Cesc Fabregas leigazolására, és mint minden jó menedzsernek Wengernek is van B terve, annak esetében, ha Fabregas távozna. Számos ilyen B tervet felsoroltunk már, de most jött egy újabb név.

José Manuel Jurado a Shalke spanyol középpályásának óriási szerepe volt abban, hogy a Shalke az elődöntőig jusson a Bajnokok ligájában, és számos fontos góllal segítette csapatát.

Juradonak még csak ez volt az első éve a német csapatban, hiszen év elején 11 millió fontért távozott az Atletico Madridtól, de lehet, hogy már is túl kell rajta adni. A Shalke a bajnokságban nem szerepelt olyan fényesen, mint a Bajnokok ligájában, és a sok játékos vásárlás még ígysem hozta meg a gyümölcsét, ezért a csapat anyagi gondokkal küszködik.

A játékosért ezért áron alul hozzá lehetne jutni, ám természeretes Wenger csak akkor igazolná le a játékost, ha Fabregas távozna. Kérdés, hogy megfelelő pótlás lenne-e Fabregas helyett, illetve jelen pillanatban nem férne-e be a csapatba?

A Shalke vezetősége szerint egy hasonló árért, mint amennyiért ők vették Juradot, alaposan meggondolnák, hogy továbbadjanak-e rajta.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

13 éve
Törölt felhasználó
Azért nem lenne rossz leigazolni bár nincs rá nagy szükségünk :D
13 éve
Törölt felhasználó
Jurado még nem annyira jó mint Cesc! Komolyabb pótlás kellene, ha elmenne Fabregas! Bár kétlem, hogy idén ez megtörténne!
13 éve
Törölt felhasználó
Gixer92! Igen az olimpián az a helyzet,de ez U-21-es EB volt,itt mások a szabályok.
13 éve
Törölt felhasználó
Jurado-t jó ideig néztem az Atleticoban, nem rossz, jól lát, ügyesen passzol, de nem klasszis játékos. inkább Cesc cseréjének látom mint helyettesének, de annak meg ott van Ramsey. ha a kapitány megy, akk sztem vki sztár kéne, az irányító poszt nagyon kényes.
13 éve
Törölt felhasználó
3 túlkoros ? Akkor lazán beteszik az U21 közé Lampardot, Rooneyt és Gerrardot! El van intézve a kupagyőzelem :)

Szólj hozzá