A Lille csatára, Gervinho az újságok szerint közel van ahhoz, hogy csatlakozzon az Arsenal csapatához

A L'Equipe szerint az elefántcsontparti játékos már felkészült arra, hogy a nyáron Angliába költözik, azonban csak olyan klubok jöhetnek szóba, amelyek indulnak a Bajnokok Ligájában. Jelenleg az Arsenal és a Manchester City szeretné szerződtetni a játékost.

A Liverpool és a Tottenham is szeretné leigazolni a sokoldalú támadót, azonban egyik klubnak sem sikerül kvalifikálnia magát a BL-be, így valószínűleg lecsúsznak az igazolásról.

Gervinho mostanában beszélt arról, hogy felkészült arra, hogy elhagyja jelenlegi csapatát a szezon végén, és pozitívan is nyilatkozott a Premier League-ről. Jelenleg is sok válogatottbeli csapattársa játszik Angliában.

Kedvelem azt a bajnokságot. Sok barátom van aki ott játszik. Cheik Tiote, Salamon Kalou, Abdoulaye Meite és Didier Drogba mind ott fociznak.
De soha nem tudhatod, hogy mi fog történni. Meghozhatjuk a döntést, hogy megyünk aztán mégis maradunk, vagy máshová megyünk. Soha nem mondhatod, hogy hova fogsz menni, mert minden változik.
A szezon végén leülhetünk és tárgyalhatunk. Ha mi (Lille) úgy döntünk, hogy folytatjuk a közösen megkezdett utat, akkor szívesen maradok. Ha viszont nem így döntünk, akkor remélem, hogy elhagyhatom a klubot, abban a tudatban, hogy nyertünk egy vagy két trófeát.


A támadónak, aki képes a szélen és középen is játszani, már csak egy év van hátra a szerződéséből. Ezért a Lille rákényszerülhet, hogy 9 millió font körüli összegért eladja, vagy azt kockáztatják, hogy jövőre ingyen távozik a játékos.

Gervinhonak nagyon jó szezonja van idén. 14 gólt rúgott és 9 gólpasszt adott, és a Lille Szinte már bajnoknak tekinthető, ugyanis 6 pontos előnyük van és csupán 2 meccs van hátra a bajnokságból.

Arsene Wengernek jó kapcsolatai vannak Franciaországban, azonban figyelnie kell, nehogy a Manchester City pénze elcsábítsa Gervinhot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

13 éve
Törölt felhasználó
De a legjobban annak örülnék ha átállnánk a 2 csatáros játékra és Bendtnert/Chamakhot formába hoznánk, és lőnék a gólokat rendesen. ha megnézzük nagyon sokszor lőtt mind2ük gólt, ha kezdőként kaptak lehetőséget, de aztán jött RvP és őt nem lehetett kiszorítani.
13 éve
Törölt felhasználó
Hát ha elmenne Bendtner akkor jöhetne ő, perze nálam Benzema lenne az álom, mint ékező:D:D De mivel ez teljességel lehetetlen, ezért 9 milkáért Gervinho nagyon jó lenne, ráadásul jól áll be csereként, amit Chamakhról nem lehet elmondani.
13 éve
Törölt felhasználó
Samaknak is hasonlo statisztikai voltak a FOban szoval gervinho szinu csatarunk van(Samak, es Bendo se roszabb csatar tole) , es mivel afrikai ANKalatt nem lesz, szerintem felesleges penzkidobas lenne,
Ha abbol indulunk ki ,hogy Snejder,Robben,Van der vaart mien teljesitmenyt nyujtott miutan eljottek a Realbol , akkor Benzema valoban erosites lehetne, es ha Nasrit is bevennek az uzletbe(csak ha nem akar hosszabitani) lehet olcson ki is jonne
13 éve
Törölt felhasználó
hát meg még jó pár játékos, de nemis azért mondtam.
csak nem tudom hogy lehet itt marasztalni bendtnert.
13 éve
Fabre: sztem Gervinho-t és Bendtnert is veri Messi...vegyük meg őt....:DD

Szólj hozzá