Arsene Wenger már hangot adott frusztrációjának miszerint Robin Van Persie mindig hiányzik a szezon első felében, és csak elképzelni, tudja, hogy hány gólt lőtt volna, ha az egész szezon alatt a csapat rendelkezésére állna, mai azóta nem sikerült, mióta az Arsenal-nál van.

Azt mondta:

"Robin fantasztikus, ő már egy gól gép."

"Ő nem csak egy gólfelelős, már kész labdarúgó, aki részt vesz a támadás szervezésében és a védekező feladatokban is. Rendkívül jól játszik."

"Nagyon frusztráló, hogy csak 18 mérkőzésen léphetett pályára a szezonban, mert mindenki el tudja képzelni, hogy hány gólt szerezhetett volna, ha 30 mérkőzésen tud részt venni a Premier League-be."

"Azt hiszem, maga mögött hagyta a sérüléseit. Reméljük, hogy a következő szezonban képes lesz mind a 30 mérkőzésen részt venni. "

Wenger hozzátette:

 

 "Úgy gondolom, nem véletlen, hogy Robin és Cesc Fabregas, akik mind a ketten a világbajnokság döntőjében szerepeltek, kevesebb meccsen tudtak részt venni, mint mi azt gondoltuk."

"Mindketten fizikai problémákkal küzdöttek a szezon folyamán."

Nem hiszem, hogy Wenger valóban a világbajnokságot hibáztatná van Persie sérüléséért, figyelembe véve, hogy csak egyszer, hat éve kezdett több mérkőzésen az Ágyúsok színeiben, mint az idei szezonban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

13 éve
Törölt felhasználó
Ha Robin egész szezonban fitt lenne...
Ez olyan dolog, ha én tudnám előre az 5-öslottó nyerőszámait, már réges-régen milliárdos lennék... :D
13 éve
Törölt felhasználó
Ericsson szerintem ugyan onnan fordítottunk :D
13 éve
Törölt felhasználó
OFF
Az Arsenalnak már 5 lehetséges védő igazolása van: Cahill, Samba, Phil Jones, Sakho és Bruno Ecuele Manga:gulp:?? A többi hír ugyan az, Cahill csak 17 milkáért jön, de elvileg Wenger nem fogja leigazolni
Harry Redknapp nyilatkozott Parkerről, szerinte 3 csapat a Tottenham az Arsenal és a Liverpool akarja leigazolni. Megkérdezték Hazardról is azt mondta jó játékos, látta a héten játszani, de van egy-pár jó játékos az országban. (szerintem Parkerre gondolt)
Ha valamit félrefordítottam, akkor bocsánat. Ezek a hírek valószínűleg jobb fordításban felkerülnek majd az oldalra.
13 éve
Törölt felhasználó
OFF2: Wenger azt mondta "elvileg" Nasrinak és Clichy-nek, hogy hosszabbítsátok meg a szerződéseteket még lehetőleg májusban, vagy mehettek ahova akartok! Tudni illik nem akar úgy járni mint Flaminivel.... tegyük hozzá igaza is van!

OFF3: Redknapp azt mondta, hogy Parkerért az Arsenal és a Liverpool van versenyben! Hozzuk már el a többiek elől a jövőhéten! Ne vacakoljunk már!
13 éve
Törölt felhasználó
OFF: Cahill nem fog jönni! Wenger kijelentette, hogy nem fog kiadni 18 millió fontot érte, miközben külföldi ligákban olcsóbban lehet kapni sokkal jobb játékosokat! Mielőtt ostoroznátok Wengert, a City 25 millát akar adni érte, szóval ő drága ide!

Szólj hozzá