Az Arsenalt idén a megszokottnál is több emberrel hozták össze az immár hatodik éve tartó trófea nélküli sorozat miatt, de a mostani „pletyka” ( bár ki tudja ) talán az eddigi legextrémebb hír amit eddig az átigazolással kapcsolatban hallunk.

Nem tudom ki mennyire követi soron a La Liga-t, de aki figyeli is, többsége a Barcelona, illetve a Real Madrid miatt. Most viszont nem ezen csapatokról lesz szó, hanem a középmezőnyhöz tartozó Malaga csapatáról.

A Malaga a szezon elején Las Palmas nevezetű spanyol másod osztályú csapattól igazolt egy játékost, ám sokan megkérdőjelezték, hogy miért is a másodosztályból kell igazolni, akik éppen, hogy még a másodosztályban is bent maradtak.

Ám így 9 hónap elteltével ez a játékos a szezon igazolása lett. 22 éves 186 centiméteres José Salomon Rondon-ról van szó, aki az első szezonjában a spanyol első osztályban 30 mérkőzésen 14 gólt lőtt, aki ezzel a házi gólkirály lett.

Rondon Caracasban, Venezuelában született 1989. szeptember 16-án. Pálya futását egy venezuelai kiscsapatban az Aragua-ban kezdte, ahol 49 mérkőzésen mindössze 15 gólt lőtt, majd a spanyol másodosztályban töltött két évet, ahol  46 mérkőzésen 10 gólt szerzett.

A gyorsaságáról, és pontosságáról híres játékos óriási szelet csapott Spanyolországban, hisz senkise hitte volna, hogy a szezon igazolásává válik.

22 éves, igaz nem sok tapasztalattal rendelkezik, de amint mutatta elképesztően fejlődő képes, és ha így halad, még nagy játékos is válhat belőle. Ára 6-10 millió font között lebeg.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Igaza van eriCescnek! Most már biztos vagyok benne, hogy nem fog sok játékos érkezni. Egy védő fog érkezni. Se több se kevesebb. Maximum még egy középpályás érkezhet, azért mondom, hogy maximum, mert így is 2 játékost "igazolunk" Lansbury és Frimpong személyében. Akkor, csakis akkor vélem játékos érkezését, ha Rosicky és Denilson távozik. Ha csak a brazil, akkor pótolja őket a két fiatallal, ha mind a kettő akkor talán vesz egy vanBommelt. Csatár érkezése meg kizárt, mert meg akarja tartani Bendtnert és az összes többi csatárt!

Na meg, ha ezek nem elég érvek. A legerősebb érvemet még nem tártam ki. Szóval, ti úgy ismeritek Wengert, hogy elkezdi összevásárolni a világot ???? Majd egy másik életben, szokták mondani :D
13 éve
Törölt felhasználó
Ennyi komment? Most látom, hogy megint szoptunk... :ahhh: Már a BL se lesz meg???????????????????? Holnap a city megelőzhet minket!!! >:(
13 éve
Törölt felhasználó
ARSENAL TEAM: Szczesny, Sagna, Squillaci, Vermaelen, Gibbs, Song, Wilshere, Ramsey, Arshavin, Walcott, Van Persie
SUBS: Lehmann, Denilson, Eboue, Chamakh, Bendtner, Henderson, Miquel

arsenal1220! Én személy szerint kétlem,hogy két csatár is érkezne a nyáron,még egyben is kételkedem. Vela helyére(ha távozik,azért ez még messze nem biztos) pedig fel kell hozni Afobe-t,vagy JET-et,bár utóbbi szerintem nem szolgált még rá a felnőtt csapat kerettagságára.
13 éve
Vela helyett jó lenne..:Dde Bendtner helyett Gameiro vagy Falcao vagy Benzena:DD am sztem Wenger Vela helyére akarja leigazolni mert ő is tudja hogy sztárt kell majd előre igazolni...:P
13 éve
Törölt felhasználó
majd elviszi a city :D

Szólj hozzá