Számos pletyka volt olvasható arról, hogy az Arsenal érdeklődik az Everton védője, Leighton Baines iránt, de ma a Mail egy exkluzív jelentése szerint Arsene Wenger már felvette a kapcsolatot az Everton-nal Phil Jagielka ügyében.

A jelentések szerint Wenger tavaly nyáron már tett egy 15 millió fontos ajánlatot Jaglielka-ért, és idén készen áll még tovább emelni az összeget, hogy egy kis tapasztalatot hozzon az Arsenal védelmébe.

A 28 éves angol válogatott játékost Wenger szívesen látná Thomas Vermaelen partnereként a következő szezonban, és az Everton rossz pénzügyi helyzete minden bizonnyal nehézséget fog okozni David Moyes-nak, hogy visszautasítson egy ilyen ajánlatot.

A Mail idézi az Everton forrását:

 

 

Vannak érdeklődői Jaglielka-nak már most, de aki elakarja vinni, annak nagy ajánlatot kell tennie, hogy a klub elengedje.


Jagielka-t minden bizonnyal szívesen látnék az Emirates-ben, de ha Wenger télen se vett hátvédet, mikor meg volt tizedelve ez a poszt, akkor most, hogy mindenki bevethető állapotban van, miért venne?

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

13 éve
Törölt felhasználó
BOLDOG ST. TOTtERINGHAM'S DAYT MINDENKINEK!
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem feszült lesz ramsey, főleg ha sókrossz is játszik:(
13 éve
Törölt felhasználó
Ramseynek ez a meccs meghatározó lesz! Ha feszülten játszik akkor nem tette túl magát a sérülésén, ám ha felszabadultam és jól játszik akkor egyértelműen túltette magát! Talán jobb is, hogy ő kezd Cesc helyett, hiszen most lehet majd látni, hogy hagyott-e nyomot benne lelkileg.
13 éve
Törölt felhasználó
szegény Ramsey :long: :long:
az a meccs elképesztő volt! felálltunk mentünk tovább az az akarat! de jó volt :D
13 éve
Törölt felhasználó
fúú de rossz látni ismét,hogy hogyan örül Ramsey a 32.percben,és aztn mi történik vele a 66.-ban..

azt a meccset egyébként nem lehet elfelejteni

Szólj hozzá