Az Arsenal és az Aston Villa érdeklődését is felkeltette a Porto csatára, Rademel Falcao, legalábbis a Metro szerint.

Portugál értesülések szerint a nyáron leigazolhatják a játékost az idei termékeny szezonja után. Jelenleg vezeti az Európa Liga góllövőlistáját 10 góllal.

Az Arsenal és a Villa is meg szeretné erősíteni a csatársorát, ezért megkísérelhetik leigazolni a játékost, aki klasszis csatárrá fejlődött Európába érkezése óta.

Falcao szívesen maradna a Portoban, és a Bajnokok Ligájában is játszana a csapattal.

A klub valószínűleg megfontolná a 15 millió fontos ajánlatot, főleg, hogy még csak most tárgyalnak a játékossal a szerződésének meghosszabbításáról. Jelenlegi kontraktusa 2013-ban jár le.

Ők (Porto) mindent megtettek azért, hogy jól érezzem magam a klubnál és nagyon hálás vagyok nekik mindenért, amit tőlük kaptam

- mondta a játékos.

Azon vagyok, hogy jól fejeződjenek be a szerződéshosszabbítási tárgyalások, és a jövő évben előttünk van a Bajnokok Ligája is.
Ha a vezetőségnek nincsenek más tervei, akkor én erre a klubra koncentrálok, és új szerződést kötök.


A kolumbiai válogatott játékos a hét közben mesterhármast szerzett a Spartak Moszkva ellen, és egy mai jó teljesítmény könnyen egy átigazolási ajánlathoz vezethet.

Az Arsenal nagytakarítást végezhet a nyáron, mivel Nicklas Bendtner, Emmanuel Eboue, Tomas Rosicky valamint Gael Clichy is távozhat, és új igazolásokkal csökkentheti a lemaradását a Manchester Unitedhoz képest.

A Villának is szüksége lenne egy csatárra, ugyanis bántóan kevés csatáruk volt ebben a szezonban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (33)

13 éve
sztgHenry: kösz hogy elolvastad am már azért is ránk licitálnánk hogy mi ne erősödjünk..mert vele teljesen más lenne a támadójáték... :coolgrin:
13 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220 amit a man cityről írtál az nagyon bejön az a szöveg idézem: ''Manchester City: ki tudja amekkora gyökerek rálicitálhatnak'' mekkora szöveg meg milyen igaz!!! 🧀 🧀 :coolsmirk:
13 éve
hát bmeg..........6 millióért Sahin a Realé nagy valószínűséggel.........miért nem vettük meg????:@@@@
13 éve
meg persze Rosicky és Denilson távozzon....
13 éve
FanofArsenal. egy tipp miért jöhet ide: A portoiak is mondják hogy nyáron klubot fog váltani...és ez nagy valószínűséggel bekövetkezik. Akikhez jöhet: Chelsea: ide nem fog jönni mert jön Neymar és a többiek maradnak max Drogba megy el. Manchester: ide nem fog jönni mert a Mu-nak nem csatár kell hanem balszélső és nekik se ilyen típusu szélső kell ( mert Hulk jobb szélső is) hanem Ashley Young aki már nagy valószínűséggel ott köt ki. Ha Berbatov megy nem fogják hozni Hulk-t mert Chicharito-t játszatni fogják Ronney-val és 3 csatárral nem fognak felállni a Pl-ben Liverpool: ide tuti nem mert középpályás kell Manchester City: ki tudja amekkora gyökerek rálicitálhatnak....csak nem tudni minek...de sztem Hulk tudja hogy ott csak elbasz.ná a karrierjét Arsenal: ide lazán érkezhet mert sok távozó lesz nyáron...ott van Fabregas aki nagy valószínűséggel megy, ott van bendtner ő is megy , Vela is menni fog sztem mert a kevés lehetőségért nem marad itt és amugyse a PL való neki és elmegy egy olasz vagy egy spanyol középcsapathoz vagy egy jobbhoz pl: Valencia,Roma stb... Fabregas távozásával nem fog Wenger tudni venni ilyen minőségi irányítót és ezért vehet egy klasszis csatárt akit biztos nem a padra vesz és ezért átállhatunk 4-4-2-be és ő lehet Hulk,Falcao vagy Drogba.
Ez csak az én véleményem.. :)

Szólj hozzá