Az Arsenal kapitánya, Cesc Fabregas egy spanyol TV-műsorban vett részt, ami nagy barátjáról, Gerard Piquéről szól. Cesc újra elmondta, mennyire szereti a Barcát és arról is beszélt, hogy Pique visszatérése a Nou Campba örömet jelentett a számára. A kommentárjai azt sejtetik, hogy el szeretné hagyni az 'ágyúsokat' és vissza szeretne térni a csapathoz, ahová ifjúkori emlékei kötik.

 "Mikor láttam Gerardot, amikor visszaigazolt a Barcába és kezet rázott Joan Laportával, jó érzés töltött el. Ez olyan dolog, amit látsz és megpróbálsz nem elérzékenyülni. Csodálatos volt látni a visszatérését."

 Tavaly nyáron úgy kezdődött a csata a Barca és Arséne Wenger között, hogy Cesc azt a kijelentést tette, hogy vissza szeretne térni régi klubjához, szóval meg is kérdezték tőle, megvan-e a lehetőség a visszatérésre, így válaszolt:

 "Ami azt illeti, a nyári szünet alatt visszatérek [nyaralni]! Nem tudom, a csapathoz csatlakozom-e. Az az igazság, hogy a labdarúgásban sok minden megtörténhet. Mindig is mondtam, mit akarok és mit szeretnék."

 "De tudják, a labdarúgásban sok minden megtörténhet."

 Fabregas-nak nem ez volt a legjobb szezonja az Arsenalban, és sok szurkoló úgy gondolja, hogy a csk többé már nem tudja úgy beleadni szívét-lelkét a játékba. Az is egy kérdés, hogy Stan Kroenke úgy dönt, eladja Fabregas-t és a pénzt arra használja, hogy az Arsenalt újra trófeákhoz segítse.

 Fabregas láthatta, ahogy jó barátja 2 spanyol bajnokságot, 1 BL-t és 1 Király-kupát nyert visszatérése óta. Emellett a MU-val is BL-t és PL-t nyert Pique. Eközben Fabregas csak 1 FA-kupával dicsekedhet még 2005-ből. Biztos egy kis féltékenységgel nézi Piqué trófeagyűjteményét, mivel ő is elszánt, hogy trófeákat nyerjen.

 Piqué kifejtette véleményét a Fabregas-ügyről:

 "Ha Cesc a Barcánál akar kikötni, és szerintem az a vágya, hogy ez megtörténjen egy nap, akkor Barca-mezt fog viselni."

Ki gondolja úgy, hogy eljött az ideje, hogy Wenger elengedje Cesc-et, még akkor is, ha csak 30 millió fontot adnak érte?

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Törölt felhasználó
Hagyjuk már Hulkot békén kell a kutyának! Inkább találjunk mi is egy Chicharitot!
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ha ki lehet csikarni érte 40 millió fontot, akkor el kell engedni, hagy menjen. Annyiért lehet venni egy jó nevű utódot + még egy játékost!
13 éve
ericson: Iniesta rohadtul nem olyan nagy durranás.........Xavi nélkül ő is lósza.r......nem tud többet Fabrénél és Nasrinál se........Hozni kell Hulk-t vagy Falcao-t és Sahint és Mata-t .....4-4-2-re átállni és ugyanugy játszanánk mint vele.......én ezt mondom....

Walcott-Nasri-Wilshere/Sahin-Song/Diaby- Arsha/ Mata

Falcao/Hulk- Van Persie (Chamakh)

eredményesebbek lennénk így........
13 éve
mondtam én hogy elmegy.............így már menjen is.....ő se pótolhatatlan játékos.....elkéne cserélni az Interrel Sneijderre...:P
13 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi lennék, hogy mennyiért adnák el Iniestát. Bezzeg akkor mondanák, hogy ő 200 milliót megér, megér, kevesebbért nem. Kíváncsi lennék rájuk, ha bekopogtatna a City egy 35 milliós ajánlattal, mondván, hogy ennyit ér!

Szólj hozzá