Észak-Németországi források szerint az Arsenal figyelemmel kíséri a wolfsburgi középpályást, Diegot.

A 26 éves játékos korábban játszott a Juventusnál és a Werder Bremennél is, de ő úgy gondolja, hogy marad a Wolfsburgnál. A háttérbe szorut játékos ára két év alatt 6 millió euróra csökkent.

Nem ez volt a legjobb szezonja a brazilnak. Klubja 100.000 eurós bírságot szabott ki rá a rossz magatartásáért. Az Arsenal mentőövet dobna a brazil játékosnak, és szerződtetné őt, aki Wenger szerint nagy segítségére lehet csapatának a következő szezonban.

Az Arsenal nem híres a hatalmas költekezéséről, de 6 millió fontért elcsábítaná az Emiratesbe a brazilt, akit több csapat is figyel, többek között a Bayern München is szeretné a kreatív játékost a csapatában tudni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Na neee!
Remélem csak Diego menedzsere találta ki a pletykát, hogy kicsit megmozgassa az állóvizet körülötte! A PL-ben eltörnék szerintem, és semmivel sem jobb Rosicky-nál ,bármelyik fiatalunk többre hivatott mint ő. Fabregas pótlására őt? Ez azért viccnek is erős! Ne értsetek félre ,ügyes technikás játékos, akinek vannak jó megoldásai, és kivételes megvillanásai, de megragadt egy szinten, és az nem az Arsenal szintje. Fabregas helyére olyan játékos kell aki meccsről meccsre megtudja mutatni klasszisát és folyamatos jó teljesítményt nyújt, és nem 3 meccsenként húz egy zseniálisat!
13 éve
Törölt felhasználó
6 millióóóóóóóóóóóó?

ennyiért el KELL hozni,ha nem válik be,akkor is...
13 éve
Törölt felhasználó
hát 6ért nem rossz..de nem Ő a megfelelő pótlás..
13 éve
Törölt felhasználó
Régen csíptem Diego-t, de most nem örülnék, ha ő pótolná Fabregas-t :shut:
Gourcuff tényleg jó lenne, Lansbury-t az első csapatnál kell játszatni jövőre, Wilshere ugye ott lesz a középpályán, Nasri talán bejön középre, mint a Porto ellen, de neki előrébb van a helye. Valahol olvastam, hogy az egyik arsenalos legenda szerint Gerrard lenne a legjobb megoldás Cesc pótlására :D végülis tényleg ő eddig leghasonlóbb jelölt Fabregas-hoz ... szerintem. De esélytelen, a Poolból vonul vissza :D valami ütős kis igazolás kéne, mint Vermaelen hátra, kicsit ismeretlen volt, aztán berobbant a PL legjobb védői közé. Hajrá Wenger, úgyis kitalálsz valamit :D Kapusposztra Szcsesny, középpályára még vegyük meg Hazardot :coolsmirk:
13 éve
Törölt felhasználó
Diego elcsábitásának nagyobb a sansza, mint Benzemáé. És óriási megoldás lenne! ;)

Szólj hozzá