A Barcelona elnöke, Sandro Rosell újra hangot adott Fabregas lehetséges Barcelonába való igazolásáról. Rosell azt is hozzátette, hogy nem fogják megadni azt az árat, amit Arséne Wenger szerint megér az Arsenal kapitánya. Tulajdonképpen azt gondolja, hogy Cesc árának csökkennie kellene minden évben...

 

Beszélhetünk róla, de a Barca nem fog 50 millió eurót fizetni Cescért. Ez el van döntve, habár Guardiola akarja őt, de nem fogjunk kifizetni ekkora összeget.

 

 

Ez lehetetlen egy egyszerű ok miatt. A labdarúgásban az árak minden évben csökkennek, ha tavaly 40 millió eurót kínáltunk Cescért, idén elképzelhetetlen az 50 millió.

 

 

Ha az edző követeli Cescet, akkor tárgyalni fogunk, de egy elfogadható határig és őrültség nélkül. Ha az üzlet nem lehetséges, más lehetőségek után fogunk nézni.

 

 Rosell azt tanácsolta Wengernek, hogy el kéne engednie Fabregas-t, ha ezt a játékos maga kérte:

 

Ha egy játékos odajönne hozzám és azt kérné, hogy engedjük el, én elkezdeném keresni a legjobb pénzügyi megoldást. Nem akarjuk, hogy akárki is boldogtalan legyen.



 Amire nekünk szükségünk van, az az, hogy Fabregas bejelentse az átigazolási időszak KEZDETÉN, hogy nem érdekli a távozás gondolata, és az Arsenal nem lenne az alanya ennek az ügynek újra és újra...

GO GUNNERS!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

13 éve
Törölt felhasználó
Ha Ibrát vették ETO'O-ért + 40 millioért akkor mit akarnak akkor a VILÁG LEGROSSZABB üzletet csinálták most igazából az 50 az még reális ár
13 éve
Törölt felhasználó
Most tényleg a legtisztább az lenne ha FABREGAS nyltan elmondaná MINDENKI előtt hogy MENNI AKAR VAGY NEM!!!!!!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Egyszer és mindenkorra zárják le ezt a fabregas ügyet 2015-ig van szerződése tisztázni kell vele hogy maradni akar-e vagy menni, ha menni akar akkor a lehető leg többért eladni nem kell feltétlen a barcának van más club is aki vinné és fizrtne érte nem alkudozna mint ez a nyomorult barca... :zip:
13 éve
Törölt felhasználó
RectusNatio!

"Ki nem állhatom a City és a Madrid üzletpolitikáját, de legalább ők KIFIZETIK a játékos valós vételárát" - Nem értek egyet ezzel a kijelentéssel, ugyanis épphogy nem a valós vételárat, hanem irreális összegeket dobálnak, amivel tudják, hogy egyik klub sem tud versenyezni, olyan fizetésekkel, aminek egyik játékos sem tud ellenállni...C.Ronaldo is lehet bármilyen jó játékos, de egyetlen futballista sem ér 94 millió eurót, miként Pepe se ért anno 30-t, de a sornak itt nincs vége, mert idesorolhatnánk akár a két szóban forgó csapat legtöbb játékosát, hogy a City őrült költekezéseibe ne menjek bele...

Azon kívül, hogy ezek a csapatok felbolygatják az átigazolási piacot az ilyen horribilis árakkal, van még egy hátulütője ennek a "politikának", még pedig az, hogy általában mindig több 10 milliós mínuszban jönnek ki akkor, amikor egy óriási összegért vett játékos apró pénzért távozik...

(ui.: jegyezzük meg, hogy C.Ronaldo biztos megszolgálja a pénzét, már csak a mezeladásokból is, ellenben sok felértékelt játékoson a későbbiekben nagyot buknak az esztelenül költekező klubok.)
13 éve
Törölt felhasználó
Azt azért sokan elfelejtik,hogy Barcelona-ban volt egy elnökség váltás,és az említett igazolások mind Laporta kezei alatt történtek meg. Rosell kijelölése után pár héttel kijelentette,hogy átvizsgálták a klub gazdasági helyzetét,és sz*rban van,szóval ne várjanak nagy igazolásokat a szurkolók, mert nincs több tízmillió eurójuk klasszis játékosokra.
Szerintem nem fog távozni Cesc nyáron sem, és ez így van rendjén.

arsenal2006! Szerencsétlen gyerek olyan esetlen,a fizikuma pedig még a La Liga-ba is kevés,nem hogy a Premier League-be. Hiába játszik állandóan a spanyol 2. osztályba, az nem az a szint.

Szólj hozzá