Holland médiaértesülések szerint a Feyenoord fiatal hátvédje, Stefan de Vrij az egyik komoly átigazolási célpontja lett az Arsenalnak.

A szóbeszéd akkor kapott szárnyra, amikor Steve Rowley megfigyelte a védőt az ADO Den Haag elleni meccsen. Jó teljesítményének köszönhetően de Vrij folyamatosan dicséreteket kap és a médiában már Jaap Stamhoz hasonlítják.

Az Arsenal 3 millió font körüli ajánlatra készül a fiatal játékosért azután, hogy jelentést kapott a játékos megfigyelőtől.

Ebben a szezonban megalapozta helyet a kezdőcsapatban, és de Vrij egy harcias védővé vált.

Ha létrejön az üzlet, akkor lehet, hogy Wenger egy szezonra kölcsönben visszaadja a játékost a Feyenoordnak azért, hogy tovább fejlődhessen. Az Arsenal magabiztos, hogy el tudják hozni a védőt, ugyanis de Vrij kijelentette, hogy kedvére lenne az Ágyúsokhoz igazolni.

"A nevemet összefüggésbe hozták az Arsenallal, ami érdekel is. Nem fogok hazudni. Nem gondolom, hogy ezek csak pletykák. Ahol füst van, ott tűz is van" - mondta a játékos.

Az Arsenal számára továbbra is fontos, hogy védőt szerezzen amikor megnyílik az átigazolási ablak, és akkor kiderül, hogy az Arsenal fog-e ajánlatot tenni de Vrij-ért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát nem ismerem őt, kinek mi a véleménye erről a bekkről? de Lacinál remélhetőleg jobb lenne ;)
13 éve
Törölt felhasználó
Már éppen ideje volt levinni ezt a brazilok szégyenét. Arshavin mit hagyott ki???

Ezt nem ide akartam. Bocs
13 éve
Törölt felhasználó
Elférne,Laci mehetne kölcsönbe,vagy ő.

Szólj hozzá