Az El Mundo Deportivo nevű spanyol napilap szerint mindkét londoni klub versenyben van a 20 éves csatárért, aki az idei szezonban a Barcelona első csapatának perifériájára került.

 Bojan nemrég írta alá új szerződését, amely 2015 nyaráig köti őt a spanyol csapathoz, de idei 19 meccsén mindössze 3-szor sikerült betalálnia, és a Messi-Villa-Pedro hármas egyik tagját sem képes kiszorítani a kezdőből.

 Ibrahim Afellay érkezésével egy újabb vetélytársra talált, és bár elkötelezett a Barca iránt, mégsem zárta ki a távozás lehetőségét.

 A Tottenham részéről Harry Redknapp nem titkolja, hogy egy európai csatárt szeretne igazolni, az Emirates-ből pedig Nicklas Bendtner esetleges távozása nyithatja meg Bojan előtt a kapukat.

 Bojan a Barca TV-nek elmondta:

Nagyon szeretem a Premier League-et.

...ezzel jelezve Arséne Wengernek és Harry Redknapp-nek az Angliába szerződés lehetőséget.

 

 Krkic-et szóbahozták a Chelsea, a Juventus és a Napoli csapatával is.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Bendtner megy,Bojan jön. nem mérlegeltem, de elsőre nekem nem olyan rossz.
13 éve
Törölt felhasználó
én is úgy gondolom,mint ahogy többen is írták,h jó játékos,tehetséges(nek indult),de megállt a fejlődésben,ráadásul egy ilyen törékeny gyereket a PL-be??szoktam nézni barca meccseket,és már ott is sokszor fájlalja a végtagjait egy-egy kisebb ütközés után...ráadásul mostanság hihetetlen szarul játszik.
sztem nem lenne jó vétel,de amúgyis sztem ez a hír újságírós "mit írjak?" érzés után született
13 éve
Törölt felhasználó
nem rossz játékos de csak abban az esetben kell ha bendtner illetve vela is elmegy erre meg van minden esély bendtnerért rengetegen érdeklődnek és ő is menni akar mert nem állandó kezdő vela is kezdő akarna lenni de nem az és a WBA-ban jól érzi magát és bojant meg már ki fügyülik saját stadionába tehát erre meg van minden esély
13 éve
Törölt felhasználó
Valahogy rögtön Gio Dos Santos barcelonai helyzete jutott a srácról eszembe. Egyébként, ha a Barcelona annyira ragaszkodik a saját nevelésű játékosok megtartásához, akkor miért nem kezelik a helyén Krkicet?!
A játékos leigazolásáról pedig az véleményem, hogy hiba lenne őt a PL-be hozni, mert ahogy Lessi se lenne akkora "király" az angol bajnokságban, ő se tudna maradandót alkotni...Hogy élőpéldát is hozzak: Dos Santos a Spursben, gyenge.
13 éve
Törölt felhasználó
AW kiképezné öt rendesen, elférne

Szólj hozzá