A nagyra értékelt jobb védő Gregory van der Wiel több európai klub kívánságlistáján szerepel mióta a nyári világbajnokságon betört a köztudatba. A védő nem csupán a védelemben nyújtott teljesítményével rukkolt ki a VB-n, hanem támadójátékával is, s jelenleg úgy tűnik a szezon végén kénytelen lesz elhagyni a holland Ajax csapatát.

Mindenki azt hitte, hogy a játékos a Cheseaben fog kikötni, ám jelen állás szerint úgy tűnik az Arsenal gárdája lehet a végállomás. Az ágyúsok stílusa feküdne a hollandnak, s így hogy hétközben legyőzték a Barcelona gárdáját, a csapat előtt szép jövő állhat.

Habár az Arsenalnak erre a posztra két játékosa is van - Bacary Sagna és Emmanuel Eboué - Wenger mégis szeretne dinamizmust hozni a játékba a jobb oldalon.

Annak ellenére, hogy Wenger nem szeret sok pénz kifizetni egy játékosra, mégis lehet most szakít ezzel a felfogásával, hiszen a holland leigazolásával, hosszú időre megszűnne a védelemben a bizonytalanság.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

13 éve
Törölt felhasználó
A fél Ajax-al szóba hoznak minket. Kérdem én: Miért? Hova? Ki helyett?
13 éve
Törölt felhasználó
nem tom én maximum egy Középső védőt hoznék és talán egy jó (csere) iranyitó kp-t és eladnám rosickyt mondjuk jo lenne ha jönne egy afellay szintű játékos a cserepadra mert azért egy olyan pad hogy : Manone/Fabianski,Verthongen,Gibbs,Diaby,iranyito,Walcott,Chamack
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem nagyszerű játékos a VB-n is megállta a helyét a holland válogatottban és jól teljesített. szerintem, ha jönne se kell eladni Ebouét, hanem akkor az elefántcsontparti előre "csúszna" a középpályára.
Vertonghen, Alderweireld nagyon hasznos és jó középső védők, mindkettőt szívesebben látnám a csapatban, mint Squillaccit
13 éve
Törölt felhasználó
nem baj az , a belgák nagyon jók:D
manapság sok jó belga játékos van akik klubszinten is meghatározó emberek lehetnek lásd: hazard, alderweireld, verminator, kompany, verthongen és még sorolhatnám:)
13 éve
Törölt felhasználó
Wenger nyáron 2 csávesz fog igazolni ELSŐ CSAPATBA max 3-t. Nem hiszem, hogy Van der Wiel a friss emberek között lesz inkább Verthongen meg Hazard, aki jönni fog szerintem, vagyis a belga különítmény bővül. :)

Szólj hozzá