A Barcelona játékosa, Lionel Messi reméli, hogy idén nyáron Fabregas végre hazatér.

A Barcelona nyomon követi Fabregas pályafutását, és tavaly nyáron már meg is próbálták szerezni, ám Wenger nem adta be a derekát.

A Barcelona kikapott az Arsenaltól a hétközi BL fordulóban, ám Messi elárulta, nem aggódik, hisz barátja nemsokára a Barcelona játékosa lesz.

"Mindenki várja Fabregas-t" – mondta  Messi

"A végén úgyis azt csinál amit ő és a szurkolók akarnak, de azt hiszem, hogy a Barcelona fele húzza a szíve."

A Barcelona 2-1-re kikapott Londonban, annak ellenére, hogy végig domináltak és uralták a játékot.

Messi úgy véli, hogy Fabregasnak nagy szerepe volt a győzelemben, és ő a csapat kulcsembere.

"A játék azon függ, hogy Fabregas épp milyen formába van. Ő annak adja a labdát, akinek akarja."

Messi hisz benne, hogy Március 8.-án az ő győzelmükkel ér véget a mérkőzés

"Fájó volt a vereség, mert nem érdemeltük meg, de hiszek benne hogy megfordítjuk az állást a mi javunkra."

"Nem számít, hogy hogyan fogjuk csinálni, de megkell nyerni a találkozót."

"Bizakodva állok a visszavágó előtt, és tudom hogy megtudjuk csinálni."

Messi-t ügyesen vették le a pályáról az Arsenal védői, de közel sem biztos, hogy a Camp Nou-ban is ugyanilyen könnyen fog menni a kis Argentin megállítása.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Törölt felhasználó
Ha már a világsajtó ettől hangos, könyörgöm, legalább itt ne írjon egy Arsenalos olyat, hogy a Barca végig dominálta és uralta a játékot! Melyik játékot???

Mert, hogy nem a szerdait, az is biztos :D Aki látta ezt a meccset, az nem ír ilyet :P (Sorry, Thorton, ez most nem ellened szól, csak kikivánkozott :D)

Messit én is utálom, már egy ideje, ezekkel a sunyi, visszavágó előtti nyilatkozataival meg még jobban elássa magát nálam...

Miért várja mindenki? Hogy fűtse a padot a popsijával, mert nincs pénzük fűtött ülésekre?? :D Azért ne menjen, van arra más ember.

FanofArsenal és Clichy: Ott a pont ;) :P
13 éve
Törölt felhasználó
A visszavágóig a labdatartást azért kéne gyakorolni, mert abban nem mindig voltunk a helyzet magaslatán és ezt azért mindenki bevalhatja.
13 éve
Törölt felhasználó
a sajtóval próbálják megverni az Arsenalt, ha már a pályán nem sikerült :P :DD :ahhh:
13 éve
Törölt felhasználó

Mindenki várja Fabregas-t

– mondta Messi

Én is sok mindent várok az élettől :D :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Bendtner, Vela kettősből meg kéne tartani vkit, mert igazából RvP bármikor lesérülhet ( ne így legyen ) és Bendter is szokott sérült lenni nemis kevés ideig, megmég van Chamakh. Ennyi a csatárkészletünk. Bendtnert szerintem idén még nemkéne eladni. Vela nem igazi csatár, ő inkbb szélső. viszont ő helyén ott van Nasri is meg Arshavin is. Velat se szeretném ha eladnánk, inkább még jövőre is adjuk kölcsönbe, és ha Arshavin esetleg távozik, akkor visszahívni Velat, mert a padra tökéletes. Én csatárnak nagyon szeretném Hulk-ot látni a csapatba. Roppant tehetséges és van olyan bal lába(ha nem jobb) mint RvP-nek. bár kétlem h ez wenger fejébe megfordulna. Messi nyilatkozatáról meg annyit h öntelt pö**, ne kérdezzétek milyen fejjel írtam a hírt.... xD Fabregas marad és kész, őis tudja h nincs esélye most a kezdőre, 3-4 év múlva lenne mikor Xavi meg Iniesta megöregszik a Barcába..

Szólj hozzá