Nincs megállás a szerdai Barcelona elleni BL-meccset követően, az Arsenal már a hétvégi FA Kupa meccsre készül a Leyton Orient ellen, amelyről Arséne Wenger már megosztott egy-két információt a sérültekkel kapcsolatban.

Ennek értelmében az biztos, hogy nem lesz ott a hétvégi mérkőzésen Johan Djourou, a svájci védő háta ugyanis megsérült a szerdai meccsen, helyét minden bizonnyal Sebastien Squillaci veszi át.

Theo Walcott elvileg fel fog épülni egy apró térdín sérülésből, míg Bacary Sagna visszatérhet az eltiltása után. Abou Diaby három meccses eltiltása, amit a Newcastle ellen kapott, még érvényben lesz.

Wenger azt is közölte, hogy számít Marouane Chamakh játékára a keretben.

A francia egyébiránt azt is elmondta, hogy Thomas Vermaelen állapota jól javul, nincs már visszaesés a visszatérését követően, ám az biztos, hogy a belga nem lesz ott a Nou Campban esedékes visszavágón három hét múlva.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
Muszáj rotálni! hiszen szerdán a Stoke cityvel játszunk PL mérkőzést és a 3 pont nagyon kell!
13 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25, teljesen egyértelmű a válasz a kérdésedre: Arshavinnak kezd visszajönni az önbizalma, valamint nem mindegy hogy 10 vagy 90 percet van a pályán, Walcott meg nagyon fáradt, sztem Chelsea elleni meccs óta max 1-2 meccset hagyott ki. Am. sztem nem játszott rosszul Theo az utóbbi meccseken sem, kicsit a koncentráció hiány látszódott meg a kapu előtt.
13 éve
Már megijedtem hogy megint a térdjével van valami. Remélem nem komoly a sérülés. Az meg nem nagy baj hogy ha Walcott nem lesz ott, ráfér a pihenés. Mondjuk az utóbbi meccseken...hát enyhén szólva nem játszott jól. Hogy van ez hogy Arsha kezd jó formába jönni, Walcott meg most esett bele egy kisebb hullámvölgybe?!!
13 éve
Viszont szerintem nem szabad 8 helyen cserélni játékost, mert ez már nem rotálás hanem sorcsere, és ezért szenvedtünk már meg a kupákban nem is egyszer.
13 éve
Törölt felhasználó
remélem is h rotál, szükség van ré, szerintem mindneki kidobta a belét a meccsen az utolsókig küzdve. Almunia-Sagna-Squillacci-Miguel(megkockáztatnám, Koscielny is had pihenjen)-Gibbs-Song-Denilson-Eboué-Rosicky-Arshavin-Chamakh(remélem lő 1-2 önbizalom növelő gólt)

Szólj hozzá