Ryo Miyaichi (Feyenoord): Mint arról már korábban beszámoltunk, betalált a Heracles hálójába, ezzel győzelemhez segítve csapatát.

Henri Lansbury (Norwich): Ő is gólt lőtt, méghozzá a Reading ellen a 16. minutumban. Az ifjú szélsőt lecserélték a 63. percben, de a találkozót megnyerték 2-1-re.

Kyle Bartley (Rangers): 70 percet játszott a Motherwell ellen, akiket kiütöttek 6-0-ra. Ez volt a fiatal bekk első mérkőzése a skótoknál.

Aaron Ramsey & Jay Emmanuel Thomas (Cardiff): Előbbi játékos 90, míg utóbbi bő fél órát játszott a Scunthorpe ellen. A találkozó végén a 'kékmadarak' örülhettek, akik egy kései góllal nyerték meg az összecsapást.

Mark Randall (Rotherdam): Végigjátszotta az Oxford Utd. elleni mérkőzést, de vesztettek 2-1-re.

Pedro Botelho (Cartagena): Ezúttal is 90 percet játszott, de a Barcelona B kiütötte őket 3-0-ra.

Benik Afobe (Huddersfield): A 87. minutumban állt be csereként az Oldham ellen. A párharc 0-0-ás döntetlennel végződött.

Gilles Sunu (Lorient): Az 52. percben pályára lépett, de a Monaco-tól 3-1-re kikaptak.

Craig Eastmond (Millwall): Nem játszott a Sheffield Utd ellen. A találkozó vége 1-1 lett.

Carlos Vela (West Brom): Ezúttal nem kapott játéklehetőséget. Csapata 3-3-as döntetlent ért el a West Ham ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

13 éve
Törölt felhasználó
a két gól szerzőnek örülök és persze pedronak is úgy látszik ki hagyhatatlan a kezdőből--Vela már megint no játék nem lesz ez így jó..
13 éve
Törölt felhasználó
Remélem Velát hamarosan elkezdik játszatni a West Brom-nál, mert ha nem akkor nem volt értelme a kölcsönszerzōdésnek ja és nem gondolom, hogy egy Vela ne férne be a West Brom-ba.

Szólj hozzá