Laurent Koscielnyvel egyetemben Johan Djourou is a kellemes meglepetések közé tartozik az Arsenal idei szezonjában.

A svájci védőnek egy komoly sérülés miatt az egész tavalyi szezont ki kellett hagynia, azonban Thomas Vermaelen Achilles-sérülését követően a mostani idényben több munkája van, mint ahogyan azt korábban gondolta.

A svájci védő azóta szárnyal: a Koscielny-Djourou kettős alig kap gólokat a bajnokságban, ráadásul a Newcastle ellen a 24 éves játékos végre gólt is szerzett - erre a találatára, ami az első volt felnőtt karrierje folyamán, tíz évet kellett várnia.

"Keményen dolgozok, mert amikor nem is voltam állandó kezdő, tudtam, hogy minden megváltohat, és a futball már csak ilyen. Néha sérült az ember, és bár tudja, hogy meg van benne a potenciál, továbbra is rendületlenül hinnie kell magában. Így volt ez az én esetemnél is." - mondta Djourou az Arsenal TV Online-nak.

"Nem volt könnyű kezdetben, mert a menedzser sorozatosan hagyott ki a kezdőből, vagy a keretből is, mert azt mondta, hogy még nem állok készen. Persze a Ligakupában mindig szerephez jutottam, de a sérülések miatt fentebb nem sikerült jutni."

"Aztán az élet úgy hozta, hogy most azért vagyok bent a kezdőben, mert más sérült le. Itt volt a lehető legjobb alkalom megmutatni, hogy mit tudok, és hogy készen állok a feladatra."

"A Newcastle elleni gólom remek érzés volt. Arséne már egy ideje várta tőlem a gólokat, mert mondta, hogy már várja tőlem a gólokat, mert magas vagyok, jó vagyok a levegőben. Pont a meccs előtt emlékeztett erre, és amúgy is, az emberek is várták tőlem a gólt. Végül minden összejött!"

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

13 éve
Törölt felhasználó
szerintem DJ, már most hatalmas játékos, 8 hónap kihagyás után ilyen fantasztikus formában tért vissza. ő is felér egy új igazolással sezrintem. ráadásul az ő személyében végre van egy "igazi" PL-es védője a csapatnak
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nagy védő válhat belőle, már most remekel.

Hát srácok ez lenyűgöző,ennyi cikket régen olvashatunk! ;)

Szólj hozzá