Egyre valószínűbb, hogy a nyári átigazolási szezon során Dimitri Payet klubot fog váltani, s a végállomás vagy az Emirates vagy a Stamford Bridge lesz.

A játékosért januárban az átigazolási határidő vége előtt egy 7 millió fontos ajánlatot tettek a kékek, ám a Saint-Étienne ezt elutasította, s további tárgyalásokra sem volt hajlandó.

Payet elmondta, hogy örült, hogy megkeresték Londonból, s örömmel próbálná ki magát az angol bajnokságban.

A vezetőség hallani sem akart a szélső eligazolásáról, ám ez nem tetszett a franciának, aki tiltakozásul nem volt hajlandó edzeni, így az edző a tartalékcsapatba küldte. Ám mivel a helyzet azóta sem változott, a francia klub szeretne pénzt csinálni a játékosból és ez nyáron sikerülhet is.

A gall középpályásért a Chelsea mellett egyes hírek szerint az Arsenal is becsatlakozott.

Mivel Andrei Arshavin és Tomas Rosicky is egyre valószínűbb, hogy távozik a nyár folyamán, Wenger úgy gondolja, hogy a 23 éves háromszoros francia válogatott szélső pótolhatja a távozókat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
MENJEN A cselzibe!
BASSONG MEG MENJEN AHOVA AKAR,DE IDE NE
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sincs rá szükség! Shadownak és Akoskaa4-nek igaza van.

Akosskaa: azért jó kis csapat/ keret az amit leírtál.
a holnapi meccsről annyit ,hogy nagyon sok múlik rajta ,csak mint az egész párharcon!A Barca drukkerek nagyon elszálltak ,többségük divat drukker ez tény!Holnap le kell győzni őket!!

GO GUNNERS!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
erre a játékosra szerintem nincs szükség, hisz Hazardot is szóba hozták a csapattal, de ha esetleg Rosicky vagy Arshavin(ő remélem nem) távozik, akkor is ott van még nekünk Ryo, Wellington, esetleg Hazard, Chamberlain
13 éve
Törölt felhasználó
Erre csak annyit lehet,hogy az eszéhez kell mérni.Látszik,hogy bohócligával foglalkozik csak,és angol csapatot csak akkor lát,mikor véletlenül ők játszanak a balszalonnával.Féljen csak,sőt,rettegjen a Bilbao-tól,mi meg majd holnap megmutatjuk,hogy felesleges félni tőlünk....Azt csinálhat amit akar,akár össze is ...hatja magát,akkor is kilőjük őket egy tripla díszlövéssel... ;)
13 éve
Törölt felhasználó
adimakker!

Miért reagáljunk rá?
Akinek ennyire nagy az arca az az csak nagyobbat fog koppani.
Majd a csapat reagál rá:)
Valszeg azt hiszi ,hogy a bilbao be fog állni védekezi és ezért számit nehezebb meccsre.
Csak egy egy dolgot felejt el , mi nem csak támadni fogunk hanem megverjők őket .

Szólj hozzá