Alex Song úgy hiszi, hogy az Arsenalnak nyernie kell valamit, ahhoz, hogy itt tartsák Cesc Fabregast.

Az ágyúsok zsenije iránt régóta érdeklődik nevelőklubja a Barcelona, s Fabregas nem mondana nemet, hogy visszatérjen gyerekkori csapatába.

Az ágyúsok eddig itt tudták tartani a spanyol szupersztárt, sőt egy hosszútávú szerződést is kötöttek vele, ám 23 éves középpályást már nem lehet sokáig marasztalni. A katalán óriások valószínűleg az idei szezon végén is megpróbálják visszacsábítani Fabregast.

Azonban a spanyol megtartása könyebb feladat lenne az ágyúsok számára, amennyiben idén elhúdítanának valamilyen trófeát. A bajnokságban második helyen állnak 4 ponttal a Manchester United előtt, és a BL-ben is áll még a csapat, igaz a nyolcaddöntők során épp a Barcelonával találkozik a gárda. Az FA-Kupában menetel a csapat, míg a Ligakupában döntőt játszhatnak a Birmindham ellen-

Mivel az ágyúsok már 6 éve nem nyertek semmit (legutóbb 2005-ben az FA-Kupát hódította el a Wenger alakulat), a kameruni válogatott középpályás nagyra értékeli, hogy Cesc kitartott a csapat mellett.

Úgy gondolom, idén nyernünk kell valamit, ha továbbra is itt szeretnénk tartani Cesct.

Sokat fejlődött mióta itt van, ezt mindenki láthatja, de ami a legfontosabb, szereti a klubját!

Ebben biztos vagyok, de nem várhat örökké. Amikor látom, hogy milyen passzokat ad, szinte elcsodálkozom. Néha meg is kérdezem tőle: 'Ezt meg, hogy csináltad?'

Tudom, ha kipróbálnám a trükkjeit, a fele nem jönne össze.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
Ha legyőznénk a Barcát akkor kéne neki egy új kontaktust ajánlani! Még 5 évig van érvényes szerződése és adni kéne neki még egy 5 évest 100 millás kivásárlási árral. Jó is lenne.
13 éve
Törölt felhasználó
A ligakupa győzelem nem lesz elég a maradáshoz sztem, de ha mellette még vmit nyernénk és Cesc rájönne h jelenleg még 100% h a padra venné a szarzelóna akkor tutira maradna! Már a barca esetleges kiejtése a BL-ből is nagy erőt adhatna Fabregasnak!

ui.: Ezerrel jönnek a hírek basszus, GRAT a szerkesztőknek, régieknek és újaknak egyaránt, DonQ_ nagyon belehúztál 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Annyira sajnálom ,hogy Ramsey tavaly lesérült!!ő benne meg van a potenciál h idővel pótolja Fabregast ,de ehhez még idő kell!
13 éve
Törölt felhasználó
adná az ég,hogy itt legyen még vagy 4 évig,de nem lesz,mert áron alul el fogjuk adni a buzi b*rcának
szerintem 2012 nyarán fog távozni
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem idén nyáron elmegy! Hatalmas érvágás lesz nekünk és fogalmam sincs ki fogja őt pótolni. Ramsey? Wilshere? Bár itt maradna, mert hihetetlen jó középpályás sorunk van.

Szólj hozzá