Ashley Cole beismerte, hogy felkészült arra, hogy félreáll, ha a fiatal Kieran Gibbs elég erős lesz ahhoz, hogy átvegye a helyét a válogatottban.

Cole 87. válogatottságát ünnepelte szerdán, mellyel átvette a szintén Arsenal legenda Kenny Samson helyét, mint a legtöbbet beválogatott szélső védő.

A 30 éves jobb bekk, aki nem ápol túl gyengéd szálakat volt klubja szurkolóival, miután az ősi rivális Chelsea csapatába igazolt.

Az elmúlt években nem volt riválisa a válogatottban, de sokan úgy gondolják, hogy Kieran Gibbs - aki először tavaly a franciák ellen lett válogatott - lehet a legnagyobb ellenfele Colenak. Ugyan Gibbs hétközben az U21-es válogatottban szerepelt, Cole megvédte a fiatal angolt, s elmondta, hogy nem fog az útjába állni.

Remélhetőleg egy nap az olyan játékosok, mint Kieran Gibbs lehetőséget fognak kapni. Nem szeretem az ilyen embereket hátráltatni, nagyszerű játékos, és nemsokára eljön az ő ideje is.

Cole fejlődött talán a legtöbbet az Arsenal játékosok közül, aki valaha végigmászta a szamárlétrát a csapatnál, s a szerdai nap büszkeséggel tölthetett el minden személyt, aki valaha vele dolgozott.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

13 éve
Törölt felhasználó
Ezt Cole nyilatkozta? Biztos? :D

Amióta eligazolt azóta nem olvashattunk tőle ilyen hangvételű sorokat. Gibbs túlnőheti őt, ez egészen biztos, és Clichy-t is, bár a franciát sajnálnám, ha kikerülne a csapatból.
13 éve
Törölt felhasználó
Az viszont mindenképp örömteli, hogy bár még nincs Valencia szintjén beadásoknál Sagna, de egyre több zseniális beadása van gondolok itt a tavalyi Wolves elleni meccsre az Emiratesben, ahol asszem ő ívelte be Bendtnernek a labdát.


13 éve
Törölt felhasználó
Azért várjunk még ezzel a Gibbs-Clichy cserével. A francia egy szezonban 60 meccset játszik,míg az angol jó,ha 15 meccsen bevethető. Majd ha Gibbs is képes lesz lehúzni 60 meccset egy szezonban,és tud legalább olyan teljesítményt nyújtani ezeken a meccseken,mint Gael,akkor lehet neki 'tapsolni'.
Jelen pillanatban azaz érzésem,hogy a két szélső védőnk visszatért a 'helyes útra',mindketten felszántják a jobb,és a bal oldalt,persze mindkettejüknek megvannak még ugyanazok a hiányosságaik(beadások).
13 éve
Törölt felhasználó
Félek,hogy még többet lesz sérült,és így "elcsesződik"
amúgy szerintem előbb-utóbb Clichy elmegy,és akkor Gibbs lehet az első számú balhátvédünk
13 éve
Törölt felhasználó
gibbs lesz a legjobb már most hatalmas tehetség..

Szólj hozzá