Az Arsenal a jövő hét szerdán lép pályára az Emirates gyepén a Barcelona ellen.

A Barcelona a favorit a mérkőzésen, de ha az Arsenal a hétvégi formát hozza, képes lehet megverni a Barcelonát szerdán.

Van esélyünk megverni a Barcelónát, és ezt meg is fogjuk mutatni.
Szeretném azt hinni, hogy mi vagyunk azon kevés csapatok közül az egyik, akik képesek lehetnek a játékukkal megközelíteni a Barcelonát
Tudjuk, hogy a Barcelona egy csodálatos csapat, lenyűgöző képességű játékosokkal, de a mi játékunk nagyban hasonlít az övékéhez, rövid – gyors passzokkal játszva.
Van 2-3 olyan játékosunk, akik képesek lennének bekerülni a jelenlegi Barcelona keretbe, de ha mi egységes csapatként fogunk szerdán játszani a hazai környezetbe, képesek lehetünk meglepni a Barcelonát
- fejezte be a dán.

Bendtner a BL előző kiírásába betalált a Barcelona ellen, bár erre Messi 4 góllal is válaszolt.

Az Arsenal főnöke, Arsene Wenger tudja, hogy nem lehet csak a kis Argentínra összpontosítani, hisz a Barcelona 11 játékosból áll.

Messi jelenleg a legjobb játékos a világon.
A Barcelona 11 világklasszisból áll, ezért nagyon nehéz mérkőzésre fogok számítani.
Öröm nézni őket ahogy játszanak, szinte minden meccsen a legjobbjukat nyújtják, és ezért lesz ez egy hatalmas mérkőzés. A mi szempontunkból a legfontosabb az, hogy a csapat a teljes kerettel tudjon kiállni a Barcelona ellen
Minden játékosunkra szükség lesz a Barcenlona ellen, ha valami csodálatosat akarunk nyújtani, és azt is tudjuk hogy ez az összecsapás a Camp Nou-ba fog folytatódni, és remélem hogy a két mérkőzés után mi fogunk győztesként kijönni.

Az Arsenálnak minden bizonnyal a legjobbját kell majd nyújtania mindkét mérkőzésen, és a sűrű program miatt a rotálás is előfog jönni. Remélhetőleg Nasri is felépül a mérkőzésig, és teljes csapattal állunk ki ellenük.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát figyeljetek. Ha már a pszichológiai felmérésem 9 osztályzatból 10 et ért el akkor már tuti ő lenne az egyik. Pet Rice ült mellette és röhögött mint a hülye :D 9-ből 10 es osztályzatot még nem látott soha, de Bendő megcsinálta.
13 éve
Törölt felhasználó
Az esély mindig meg van!!! a Barca is csak emberekből áll ,még ha néha droidoknak tűnnek!jó mérkőzésre ,párharcra számítok! Az 1.meccsen vereségről szó sem lehet,leginkább egy szűk Arsenal sikert tudok elképzelni most! A Barca jó csapat ,de verhető!!
GO GUNNERS!!!
13 éve
Törölt felhasználó
:D
13 éve
Törölt felhasználó
de FUNNYk vagytok:D
13 éve
Törölt felhasználó
természetesen...amikor szakítottak a grófnővel,az is tuti a grófnő hibája volt...biztos langyos volt este a kaja,és "őfelsége 9-ből 10es osztályzatú Nicklasnak" nem volt megfelelő

Szólj hozzá