Bár Arséne Wenger jelenlegi kontraktusának a vége, 2014, még messze van, a francia egy szerb lapnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy kit szeretne a jövőben a helyén látni az Arsenalnál.

"Nagyon szeretném, ha Dragan Stojkovic lenne az utódom." - mondta Wenger a 45 éves szakemberről, aki jelenleg a japán Nagoya Grampus Eight szakvezetője, ahol egyébként Wenger is megfordult korábban, sőt, Stojkovicot még ő igazolta le játékosként.

"Nagyon sok oka van ennek, hogy miért ő. A futball filozófiája majdnem hasonló az enyémhez. Nagyon sok ötletben egyetértünk, és mindketten a tökéletes futball hívei vagyunk." - tette hozzá.

"Tudtam, hogy ő is a sokpasszos játék híve lesz edzőként, jelenleg a csapata is ilyen stílusban játszik. Már a múltban is mondtam neki, hogy ha át tudja adni a játékosainak a saját elképzelését, akkor szárnyalni fog."

"Dragan egyébként legalább egyszer eljön Londonba egy évben, ilyenkor találkozunk és szoktunk is beszélgetni. Óriási eredmény tőle, hogy megnyerte a Grampusszal a japán bajnokságot, ez még nekem sem sikerült, pedig Piksi volt a legjobb játékosa a ligának abban az időben."

A 45 éves szerb szakember középpályásként játszott aktív pályafutása során, és megfordult többek között a Marseille csapatában. A japán csapatával elért sikerei miatt megválasztották a legjobb ázsiai edzőnek.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (65)

13 éve
Törölt felhasználó
cska reinát ne szerintem egy szinten vam almuniával
13 éve
Törölt felhasználó
Amúgy most olvastam a nemzetin,hogy Reina lehet elhagyja a poolt,amin nem lepődnék meg és azt is hozzátette,h angliába szeretne maradni,amire én reális esélyt látok!
A Unitedet és az Arsenalt saccolják lehetséges csapatként.
Valljuk be hogy Wenger kapust igazoljon arra csekély esély van,mert végülis idén annyira nem voltak nagy potyáink,de én azt mondom ezt a belassult kiégett tűz nélkül játszó határozatlan (amúgy számomra szimpatikus) Almunia-t el kellene,hogy adjuk!Fabianskit szintén nem tartom annyira etalon kapusnak míg Mannone és Wojciech teljesítménye alapján maradhatna,de mivel Wojciech korából adódóan még nem rendelkezik elég tapasztalattal lehetne a második számú kapus ,ha Reina érkezne ami nem fog megtörténni,de amúgy Reinát nagyon higgadt és intelligens játékosnak tartom,bele illene a játékunkba!
Citynek van elég kapusa,Chelsea be minek?Szóval sok kamu hírt közölt már a ns,de látok rá esélyt h nyáron klubbot vált.
Na mindegy ez most csak szembe jutott!
Nyáron vásárolhatna Wenger ,ilyen játékkal amit Wenger oktat megnyerhetnénk bármit,csak sok a hullámzó teljesítményt nyujtó játékos.
Rosicky már nem üti nálam a szintet,amit bemutatott a castle elllen és még egy 11 esbe is benne volt ha tetszik ha nem:(
Egy rutinos k.pályásnak mint amilyen ő tudnia kéne hogy lehet egy paraszt állatokból álló csapatot lelassítani rutinosan húzni az időt.
A kapusunk egy az egyben azt tette amit kellett,és a második 11-est majdnem megfogta,nagyon jó lett volna,de sajna nem!
Nem ő tehet róla,viszonyt Rosy borzasztóan játszott.
13 éve
Törölt felhasználó
Örülök, hogy 1-2en híreket közölnek. Az oldalon se ártana ha lenne már...
13 éve
Törölt felhasználó
13 éve
Törölt felhasználó
Miért nem jön semmi hír, amúgy Persie,Cesc se lép fel holnap válogatottjukban, mert betegségre hivatkoztak, de sztem csak nem akarnak sérülést főleg Persie esetében gondolom ezt.

Szólj hozzá