Az Arsenal a tegnapi nap folyamán bejutott a Ligakupa döntőjébe, ahol majd vagy a West Ham Uniteddel, vagy pedig a Birmingham Cityvel csaphatnak majd össze.

A klub kapitánya szerezte az utolsó, döntő gólt, előtte pedig az Ágyúsok nyári szerzeménye, Laurent Koscielny, valamint Nicklas Bendtner talált be.

A 23 éves spanyol szerint mindkét klub nagyon jó, és nagyon nehéz dolga lesz csapatának, ha fel akarja emelni a trófeát.

Ez volt a cél - bejutottunk a döntőbe, kemény volt, gratulálnunk kell az Ipswichnek, azért, mert eddig eljutottak, mert igazán megnehezítették a dolgunkat. Megérdemlik az elismerést.

-nyilatkozta Fabregas a BBC-nek.

A mérkőzés elején szerettünk volna gólt szerezni, sok helyzetünk volt, de nem tudtuk őket kihasználni. Tudtuk, hogy a nyugalom a kulcs, remekül játszottunk, Nicklas pedig csodásan csinálta.

Teljesen mindegy, [hogy kit kapunk a döntőben] mindkét klub nagyszerű, és nagyon nehéz lesz. Ez a döntő csak és kizárólag a kupáról szól mostmár, de bármi megtörténhet, a legjobb arcunkat szeretnénk mutatni, mert a szurkolóink megérdemlik, hogy végre trófea kerüljön az Emiratesbe. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (61)

13 éve
Törölt felhasználó
Zacky!
sosem védem Arshavint(mert hogy nála szokott szóba jönni a statisztika)a statisztikája miatt,mindig azt mondom,hogy tegye oda jobban magát,hiába adja a gólpasszokat,lövi a gólokat..
13 éve
Törölt felhasználó
Bendtnerről ez után az elődöntő után egy rosz szót nem akarok hallani:)

De am. sztem is kicsit túl van sztárolva Higuain bár tény, nemrossz csatár.
13 éve
Törölt felhasználó
ne szapuljátok bendőt arsenal drukkerek vagyunk vagymi
13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya: itt hallom állandóan: a számok meg a statisztika magukért beszélnek. hát tessék: 117/64 azért nemrossz, valljuk be. ez mellett még technikailag is nagyon ottvan. szerintem ez nem elfogultság és ettől függetlenül én nem az mellett kampányolok, hogy jöjjön az arsenalba, csak szerény véleményem szerint szimplán kurva jó focista, és ennyi.
13 éve
Törölt felhasználó
Zacky!
szerintem az sem véletlen,hogy 2 másik kommentelő is úgy-ahogy egyetértett velem..
de légy elfogult vele!

Szólj hozzá