Kieran Gibbs a csapattársainak mondott köszönetet, amiért az ágyúsok rengeteget segítettek neki az elmúlt hónapok viszontagságai után.

A bal szélső védő a tavalyi szezonban hat hónapot hagyott ki két operáció miatt egy komoly sérülést követően, a rossz szerencse pedig az idei évben is folytatódott, ugyanis tíz alkalomból háromszor kellett idő előtt lecserélni a pályáról.

Gibbs ugyanakkor elismerte, hogy a nehéz helyzetet jelentősen megkönnyítették a csapattársai.

"A srácok fantasztikusak voltak, akárhányszor voltam sérült. Mindig, minden alkalommal elmondták, hogy nem kell emiatt aggódnom, ez mindenkivel előfordul, és a keretben is vannak olyan játékosok, akik már keresztülmentek ilyen dolgokon, szóval nem csak velem fordult ez elő." - mondta Gibbs a csapat hivatalos oldalának.

"Eléggé magamra vettem ezeket a balszerencséket, de elmondták, hogy velük is fordult már elő ilyesmi, és túlléptek rajta. Remélhetőleg én is így leszek ezzel."

"Egyszerűen csak egészséges akarok maradni. Ez ugyanakkor nehezebb mint gondoltam, én nem fogok hazudni, idegesítő és frusztráló érzés, ahogy bent vagyok a kezdőben, és 15 perc után kénytelen vagyok lemenni."

"Egy kis időbe bele fog telni, hogy teljesen fittnek érezzem magam, mert az utóbbi időben eléggé ingatag volt az állapotom. Ugyanakkor valóban remélem, hogy most már tényleg túl vagyok rajta."

Az angol játékos azt is hozzátette, hogy hiába van a mostani időben már kategroziálva a kupák, véleménye szerint valamennyi trófea fontos a csapatnak.

"Minden trófea ugyanannyit ér, mint a többi. Ezt nem azért mondom, mert már elég hosszú ideje nem nyertünk semmit, hanem azért, mert olyan keretünk van, akik tényleg akarnak nyerni valamit." - tette hozzá.

"Minden szintér ugyanolyan fontos. Vannak olyan játékosok, akik már nagyon régóta a csapatot erősítik, talán ők tudnak a legtöbbet mondani a trófeanélküli szezonokról, ugyanakkor vannak friss arsenalosok is."

"A keret az időben valamelyest tényleg kicserélődött, de úgy gondolom, mindenkiben meg van a kellő tehetség hogy véget vessünk a hatéves trófeaínségnek. Azt azonban csak remélni tudom, hogy mindenki fitt tud maradni."

"A sérülések kulcsszerepet játszanak a szezonban. Az idény vége felé a játékosok elkezdenek fáradni, ugyanakkor ha a keret nagy része egészséges marad - ezért az orvosi stáb midnent megtesz, valamint a rotáció is segít -, akkor jó esélyünk van."

"Nagyon fontos lenne végre nyerni már egy trófeát függetlenül attól, hogy hány éve nem tettünk már meg ezt. Jelenleg azonban úgy gondolom, jó úton vagyunk. Remélhetőleg ezt csak tovább tudjuk folytatni." - mondta Gibbs.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
clichy lehető legjobb pótlása nála jobbat nem találnánk:D van még mit fejlődni de a kedvenceim egyike..
13 éve
Törölt felhasználó
Gibbs lehet az új A. Cole kivéve. hogy ő nem fog pénzért elmenni a Chelseahez, kitűnő játékos lehet belőle egy-két év múlva, ha nem lesz ennyit sérült.
13 éve
Törölt felhasználó
Amikor lesérül valaki akkor SZERINTEM az lehet a legrosszabb, hogy kiesik a kerékvágásból. Nincs ott edzéseken, meccsekre se úgy készül és olyankor, legalábbis én egy kicsit kívülállónak érezném magam. Ha én nem tudok elmenni egy ideig edzésre, mindig azt gondolom, hogy meg se fognak ismerni a társak. Ezért gondolom, hogy hasonló lehet egy ilyen sérüléses szituáció is.
13 éve
Törölt felhasználó
Én is remélem hogy nyerünk trófeát ,ha nemi s 4-et ,de 1-et mindenféleképpen! a sors idén kegyes hozzánk ,ennél jobban( sorsolás) már nem tud segíteni! Gibbs számomra is szimpatikus olyan Clichy 2 ;)
13 éve
Kedvelem a hozzáállását, komoly és érett srác ő.

Szólj hozzá