Arséne Wenger elárulta, Kieran Gibbs nemsokára visszatérhet a teljeskörű edzéshez, s rövidesen meccseken is pályára léphet.

Az angol védő a Partizan Belgrád ellen sérült meg még december 8-án, ám Wenger hétfői ArsenalTV Online-nak adott nyilatkozatában elárulta, Gibbs kedden visszatérhet a csapahoz, és akár a Leeds United elleni FA Kupa mérkőzésen is szóhoz juthat.

Ám az Arsenal előtt még szerdán a Manchester City elleni rangadó vár, szerencsére nincs újabb sérült.

Eltekintve néhány horzsolástól, rendben vagyunk a Birmingham után.

-nyilatkozta Wenger.

Kieran Gibbs közel van, holnap megkezdheti a teljeskörű edzést, és van egy kis esély arra is, hogy játszon szombaton.

A sérültek listáján tehát már csak Manuel Almunia, Abou Diaby és Thomas Vermaelen szerepel. A belga a hónap végén térhet vissza, míg a többi két játékosnak pedig két-három hétig tart a felépülés

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát srácok Én már csak 1 visszatérőt várok a csapatba ,na jó Diabyt sem felejtettem el ,de Vermára nagyobb szükség van! Egy remek Vermára!Gibbs visszatérésének Én is örülök! ;)
13 éve
Törölt felhasználó
hm...jó hí r végre clichy is pihenhet..meg hát gibbs nagyon nagy tehetség nagyon keményen oda teszi magát az egyik kedvencem a fiatalok közül:D
13 éve
Törölt felhasználó
Ezaz Gibbs visszatérhet. Én jobban kedvelem a játékát mint Clichy-ét jól védekezik és rettentő hasznos a támadásoknál és nagyon gyors játékos kell ő a csapatba jó cseréje Clichynek.
13 éve
Törölt felhasználó
Látjátok milyen hatékony az a sérülés GPS, vagy milyen kütyü? :coolmad: ;-P
13 éve
Törölt felhasználó
Fura, hogy megúsztuk sérüléssel ezt a kemény birminghami kirándulást, na mindegy én ennek csak örülök, csak kicsit furcsának tartom a mi esetünkben! A City ellen erős csapatot kell kiállítani, a Leeds meg majd az Ipswich ellen meg ilyen kevert csapatot kell kirakni, és mivel kevés a sérültünk, sok olyan játékos is játszhat aki majd a City ellen nem biztos, hogy fog! Pl.: Chamakh,Rosicky,Denilson,Eboué,Squillaci,Bendtner! Szal jó lesz ez!

Szólj hozzá