Immáron ez a második karácsonyom veletek, szerkesztőként, s az a megtiszteltetés ért, hogy Én kívánhatok Nektek, szurkolótársaknak békés, boldog karácsonyt!

Lassan pedig eljő a 27.-e, ahol - ugyebár mindenki tudja - a Chelsea-vel csapunk össze hazai pályán, talán egy Arsenal drukkernek az lenne a legszebb ajándék, ha egyel több gólt rúgnánk ellenfelünknél.

Mégegyszer az ArsenalFan.hu szerkesztői és a magam nevében kivánok mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (70)

13 éve
Törölt felhasználó
sztem akinek van facebook-ja azoknak bekéne egymást jelölni :P :D Xd
13 éve
Törölt felhasználó
rendben srácok van egy hivatalos arsenal szurkoli klub magyarorszagon
az egy az index foruman kezdödött egy arsenalos forumon és aztan egy oldal lett belöle ha beirod elöször csak tartottak egymással e kapcsolatot a srácok ilyenkor en meg nem voltam tag aztan egyszer csak rá találtam és csatlakoztaműés sok évi munkával eljutott odáig a klub h elöször csak magyaroszagon lett hivatalso szukoloi klub aztan ezutan fel vették a kapcsolatot az arsenal fc-vel is
csak volt egy elég hosszu procedura mert mar volt egy arsenal szurkoli klub csak az hamis mert nem arsenal szurkolok alkottak hanem egy ujságiro csoport akik iyg akartak hozzájutni olcson jegyekhez ezt jelentve lett és az évek soran mar ott tart a klub h közös meccsnézéseket szer5veznek ugye ez alap szoktak elnnin szurkoli focik ugye , valamint létezik már egy olyan h csoportos rendelés ugye itt az arsenal. com-on lévp termékeket lehet 20%kedvezményel megrendelni ami nayg elöny:)
valamint mostmár arsenal hazai ill vendég szektorba is természetesen tud jegyeket biztositani az arsenal szinte akármelyk meccsre tehát idéna sp*stól kezdve az old trafordig rendgeteg meccsen volt kint klubtag az ASZK-ból és ezáltal a klub által lehet arsenal meccsekre eljutni az évek tagdij pedig 2000ft 18 alatt 18 fölött pedig 3000 ft sz.tem mindenképpen ,megéri:)
akit erdekel komolyan az irjon privátba vagy keressen meg facebookon Kócs Ákos sziasztotok mára pedig mindenkinek jo szurkolást:)
13 éve
Törölt felhasználó
szerintem ebben az esetben bátran linkelhetsz akoskaa!:D

hiszen nem hírt linkelnél..
egyébként írhatnál egy kis infót még erről,kezdek kíváncsi lenni:D
13 éve
Törölt felhasználó
Nyerni kell! kötelező jelleggel! Muszáj ,mert már unom h mindenki esélytelennek tartja a végső sikerre az Arsenalt .És a United szurkolók most ( főleg a tegnapi siker után) el vannak szállva maguktól! Meg kellene mutatni ,hogy igen is az Arsenal a legjobb!
Go Gunners!
13 éve
Törölt felhasználó
kiváncsi leszek a mecsre ma h mijen de sztem nyerünk és a cseszki bekap 2 vagy 3 kiados kolbászt a kapuba xd
am ez lenne mindenkinek itt a legtökéleteseb karácsonyi ajándék :D :)

Szólj hozzá