Aaron Ramsey (Nottingham Forest): Az utolsó 16 percre állt be a Crystal Palace ellen. A 'vörösök' sima 3-0-ás győzelmet arattak.

Henri Lansbury (Norwich): Végigjátszotta a Coventry otthonában rendezett mérkőzést, ahol 2-1-es diadalt könyvelhettek el.

Vito Mannone (Hull City): Ezúttal is ő védte a 'tigrisek' hálóját. Egy korábbi Arsenal játékos Jay Simpson duplájával győzték le a Bristol City-t 2-0-ra.

Kyle Bartley (Sheffield Utd.): Végig a pályán tartózkodott a Swansea ellen, akiket szűkös 1-0-val tudtak legyűrni.

Francis Coquelin (Lorient): A múlt hétvégén 90 percet játszott, de a Toulouse kiütötte őket 3-0-ra.

Armand Traoré (Juventus): Visszatért sérüléséből és a hosszabbításban pályára is lépett. A 'zebrák' azonban 'csak' 1-1-es döntetlent értek el a Chievo ellen.

Pedro Botelho (Cartagena): Ezúttal is 90 minutumot kapott. A Las Palmas együttesét 5-2-re gázolták el.

Nacer Barazite (Vitesse): A 68. percben lépett pályára a NAC Breda ellen. A két csapat nem bírt egymással, így a párharc vége 1-1-es döntetlennel zárult.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

13 éve
Törölt felhasználó
Az a gond, hogy sok ilyen fiatalból csak 1-2 lesz az igazán meghatározó a csapatnak, aki tényleg berobban, és tényleg klasszis játékos lesz! Ilyen most Wilshere vagy Ramsey... Sajnos 10ből 1-2 ilyen ha van! Nem minden fiatalunkból lesz olyan játékos, aki megfelel majd az Arsenal szintnek, persze ettől függetlenül máshol még jól teljesíthetnek!
13 éve
Törölt felhasználó
De mind1...

Azért írtam előtte,h.
"Elhiheted,h. nem nézem át az összes hír összes hozzászólását,h. még véletlenül se írjam/tegyem ki ugyanazt,mint más... smile"

Ennyi...
13 éve
Törölt felhasználó
hehe,és nem mind1,hogy youtube,vagy videa?:D
13 éve
Törölt felhasználó
Traore sztem marad a Juvenél, Barazite is távozni fog, Botelhonak se jósolok nagy jövőt. ha vito jó lesz, sztem végleg megveszik (nem van, ott van Shea és McDermott 3. kapusnak...). bartley jó játékos, de el van pazarolva ő is..
13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya!

Elhiheted,h. nem nézem át az összes hír összes hozzászólását,h. még véletlenül se írjam/tegyem ki ugyanazt,mint más... :)
Most(miután szóltál)ua.néztem...
Ő you tube-ről tette fel... :)

Szólj hozzá