A Sport.co.uk egy névtelen informátor szavaira támaszkodva beszámolt arról, hogy Per Mertesacker érdeklődik a klubváltás iránt, s szeretné magát kipróbálni egy másik országban.

"Úgy gondolom, hogy távozni szeretne, s azt is elárulhatom, hogy szívesen igazolna külföldre"-nyilatkozta a rejtélyes személy, aki a sportoldal leírása szerint közel áll a Werder bekkjéhez.

A nyár folyamán rengeteg hír szólt arról, hogy az Arsenal leigazolná Mertesackert, ám Arséne Wenger végül Laurent Koscielny és Sébastien Squillaci megszerzésével pótolta azt az űrt, amely William Gallas, Sol Campbell, Mikaël Silvestre és Philippe Senderos távozásával alakult ki a középhátvéd poszton.

A 26 éves hátvédet 2012 nyaráig kontraktus köti a zöld-fehérekhez, azonban ha az észak-londoniaknál továbbra is lesznek olyan problémák, mint Thomas Vermaelen hosszútávú sérülése, s ha Mertesacker tényleg el szeretné hagyni Németországot, akkor a stabil anyagi háttérrel rendelkező Ágyúsok egy komoly ajánlattal kivásárolhatják a szerződéséből.

Mertesacker 2006-ban csatlakozott a Werder együtteséhez, távozva szülővárosa, Hannover legnagyobb klubjától, s 2004-ben lépett pályára először a Nationalelf színeiben, amelynek a 2008-as Eb-n, s a nyári Vb-n is biztos kezdője volt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

13 éve
Törölt felhasználó
Mertesacker? Na igen, ő nem lenne egy rossz húzás, bár német, de ez lenne a legkevesebb, ezzel hamar meg lehetne barátkozni. engem vele kapcsolatosan inkább az zavar, hogy lassú. Erősnek erős, jó felépítésű, jól fejelő játékos, de a lassúsága okozhat problémát. Ha rajtam múlna, akkor én az Ajax-ból hozznám Vermaelen párját Jan Vertonghen-t. Olcsóbb is lenne talán és ők ketten már ismerik is egymást.
13 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem Wenger már említette, hogy nem fog januárban igazolni. Kivéve, ha valamilyen durva sérüléshullám el nem kap. Jelen pillanatban csak két középhátvédünk van, esetleg már Djorou is felépült, de ez még érzésem szerint kevés. Ha visszatérne Vermaelen akkor azt mondanám nem férne el senki. De így necces a dolog...
13 éve
Törölt felhasználó
Summer75*

Vannak adósságok a stadiont még évekig érezni fogjuk... De ha figyelted az összesítéseket a legjobban gazdálkodó együttes az Arsenal volt 56millió Ł-al... Azért ez sem elhanyagolható.
Felesleges a spanyol gigászokkal összehasonlítani a mi gazdaság politikánkat,mert ott teljesen más rendszerben történnek az anyagi változtatások. A Realt és Barcát a szurkolók és a spanyol nép tartja el.. Szóval szerintem nem kell aggódni, mi most éljük az ún. anyagi válságot mégsem érezzük meg annyira mint pl a Liverpool. Örüljünk hogy nálunk mint 8 millió Ł-s limit:S

Mertesacker? Nagyon tapasztalt védő, és beleillene a játékunkba bár szerintem ha Eboue a Romát választja,Wenger elfog gondolkodni a Mexés cserével,tudjuk hogy mennyire szereti az ő játékát is és francia... :roll:

köszi a figyelmet :)
13 éve
Törölt felhasználó
off: a Stoke ellen minden bizonnyal ismét Szczesny fog a kapuban állni, mert Fabianski még nem teljesen fitt, Almunia pedig megint összeszedett egy "rejtélyes" bokasérülést (miután hónapokig a könyöke volt sérült...)!
13 éve
Törölt felhasználó
jöjjön,kell egy tapasztalt játékos 😏

Szólj hozzá