Bacary Sagna és Samir Nasri (Franciaország): A bekk 87 percet játszott, míg csapattársának 90 perc jutott az angolok ellen, amelyet 2-1-re nyertek meg. Sagna egy gólpasszal is hozzájárult csapata sikeréhez. Gael Clichy is a francia keretben volt, de ő nem lépett pályára.

Cesc Fabregas (Spanyolország): A félidőben állt be csereként Portugália ellen. A VB csapat súlyos 4-0-ás vereséget szenvedett. Az Arsenal kapitánya a 72. percben egy sárgát is bezsebelt.

Theo Walcott és Kieran Gibbs (Anglia): A kezdő csapatban voltak, de lecserélték őket a 46. illetve a 72. percben. Franciaország 2-1-re győzte le őket.

Marouane Chamakh (Marokkó): A 26 éves csatár betalált Észak-Írország hálójába az 55. percben, ám ez nem volt elég a győzelemhez. A vége 1-1 lett.

Robin van Persie (Hollandia): A félidőben állt be csereként Törökország ellen, amit 1-0-ra meg is nyertek.

Johan Djourou (Svájc): A fiatal hátvéd visszatért a svájci nemzeti csapatba és rögtön 90 percet játszott. Ukrajnával 2-2-es döntetlent értek el.

Lukasz Fabianski (Lengyelország): Végig ő védte a lengyelek ketrecét. Elefántcsontpartot 3-1-re győzték le.

Thomas Rosicky (Csehország): Végigjátszotta a Dánok elleni találkozót. Gól nem született a meccsen, így a vége 0-0 lett.

Andrey Arshavin (Oroszország): 90 percet játszott nemzeti csapatában. Belgium 2-0-ra gyűrte le őket.

Emmanuel Eboué (Elefántcsontpart): Kezdett, de az 54. percben lecserélték. Az 'elefántok' 3-1-re kaptak ki Lengyelországtól.

Henri Lansbury (Anglia U21): Mezőnyjátékosként kezdett a németek ellen, de végül kapusként fejezte be a találkozót Jason Steel kiállítása után. Végül 2-0-ra vesztettek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
grat nekik.. ésss izééé mi van Bendtnerrel? már megint sérült? vagy mi?
13 éve
Törölt felhasználó
Angol-Francia: Samir nagyot játszott az angolok ellen,csapata egyik legjobbja volt,sokat mozgott,elkérte a labdát,és jól játszotta meg azt,szinte minden támadásban részt vett. Sagna jól megoldotta a védekezést,Milner "nem sok sót evett meg" az ő oldalán,és a támadásokat is jól támogatta. Gibbs nem játszott rosszul,bár a 2. gól előtt kicsit lemaradt Sagna-ról,és a támadásokat sem segítette eléggé! Wilshere kisebb sérülése miatt sajnos kihagyta a meccsen,szvsz simán elfért volna az angolok középpályáján(Henderson helyén),valószínűleg Capello kezdőként számolt volna vele! Walcott 1-2 elfutáson kívül nem okozott nagy problémát a franciáknak,viszont nem is igazán keresték labdákkal a társaik!
Portugál-Spanyol: Cesc a 2. félidőben állt be,és volt egy értékelhető megmozdulása, de a portugálok 3. gólja után elveszítette kicsit a fejét,a regnáló világbajnokoktól amúgy enyhén szólva szánalmas két 4esbe belefutni közvetlen a világbajnokság után,még ha barátságos meccsekről is volt szó! Valószínűleg Del Bosque felrázza a társaságot,és a selejtezőkön nem lesz probléma!
Lengyel-Elefántcsontpart: Fabiasnki jól védett,a gólról nem tehet,sőt neki köszönhető,hogy az "elefántok" nem lőttek többet,mert a lengyel védelem elég gyenge napot fogott ki! Eboué a középpálya közepén kapott helyett,kicsit idegen is volt számára az a poszt,és emiatt sikerült beleszürkülni a meccsbe!
13 éve
Törölt felhasználó
Túléltük sérülések nélkül, hihetetlen :P :P :D
13 éve
Törölt felhasználó
Fabregasékat jól kipicsázták :D Ami az angolokat illeti, nekik se volt jó napjuk, de annál inkább a franciáknak, de a lényeg, hogy az egyik oldalon jól jártak az Arsenal játékosok : ) Ami a többi meccset illeti: Fabiankskinak grat, a többiek meg hááát... Chamakh meg a csapata legjobbja, ez tény.

Szólj hozzá