Arséne Wenger szerint a csapata kapitányának bocsánatot kellett kérnia Stephen Ward-tól a szerda esti szerelési kísérlete után.

Tudniillik Fabregas a mérkőzés vége felé óriási ütemkéséssel szált bele a Farkasok védőjébe - sokan úgy gondolták piros lap fog következni, ám a spanyol csupán sárgát kapott, ami Wenger szerint megfelelő büntetés volt Cesc számára.

Fabregas megkereste a mérkőzés után Wardot, és bocsánatot kért tőle, ám a riporterek szerint érdekes az eset: Fabregas miért kért bocsánatot, ha csupán egy sárga lapot kapott?

Igen, bocsánatot kért, de ilyenkor egy 'elnézést' nem éppen a legjobb szó.

-nyilatkozta Wenger.

Elment az öltözőbe, és azt mondta, hogy sajnálom, hogy megsérültél. A Goodison Parkban játszunk, a labdáért akarsz menni, elkésel, eltalálod az ellenfelet, Ő lent marad, és Te ilyenkor csak annyit tudsz mondani, hogy bocsánat, nem akartalak bántani.

A gondolat, hogy Cescnek sárgát kellett adni, helyes volt.

Ha egy srác a labdáért megy, de elkésik, akkor ez piros lap, vagy egy sárga lap? Véleményem szerint Cesc esete sárga lap volt, mert a labdát állt szándékában megszerezni, és a lába sem volt túl magason. Miután egyesek azt mondják, hogy piros lapott kellett voln

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

13 éve
Törölt felhasználó
Mihez képest volt jó! Ahhoz képest, hogy eddig szinte semmit nem csinált tényleg jó volt... De amit viszont nyújtania kéne, ahhoz képest egyáltalán nem volt jó! Remélem ma csinálni fog valami értelmeset, mondjuk kezdjük azzal, hogy berúgja a helyzeteit, meg küzd, hajt! Hajrá!
13 éve
Törölt felhasználó
kitűnő kezdő
13 éve
Törölt felhasználó
Arsha sztem jó volt Wolves ellen:)
13 éve
Törölt felhasználó
Jó kezdő, Arshavint padoztatnám, helyette Walcott jó lenne!
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon féltem, hogy pirosat fog kapni, és arra gondoltam rögtön, hogy az Everton elleni meccsen se lesz, az nagy érvágás lenne! Bár a mostani formája alapján.... Na jó nem folytatom, remélem összekapja magát!

Szólj hozzá