Nicklas Bendtner, aki szeptemberben tért vissza hosszan elhúzódó ágyéksérüléséből, eddig hét alkalommal lépett pályára a szezon során, s két gólt szerzett is ezeken a meccseken, azonban még csak kétszer szerepelt az Ágyúsok kezdőjében, amit jórészt Marouane Chamakh idénybeli teljesítményének lehet betudni.

Arséne Wengert arról kérdezték a sajtókonferenciáján a 22 éves támadóval kapcsolatban, hogy nem észlel-e rajta frusztráltságot a mellőzöttség miatt.

"Minden nap beszélek vele, s eddig még egyszer sem jelezte ezt nekem. Nem tudom, de láttál már valaha olyan játékost, aki ne lenne frusztrált a cserepadon?"

"Elégedett vagyok a hozzáállásával és a szellemével, mivel nagyon keményen dolgozik. Sokat hagyott ki, de ha így folytatja a munkáját, s teljesen visszanyeri a meccsfitneszét, akkor játszani fog."

"A hozzáállása alapján azt mondhatom, hogy rendkívül elkötelezett. Meg tudom érteni őt, hisz nagy komoly erőfeszítést fektet a futballba, most azonban egy kis türelemre van szüksége."

"Amikor megpróbálsz meggyőzni egy játékost, hogy legyen türelmes, akkor csak az idődet pazarolod. Ez olyan, amikor megkérdezel egy játékost két edzés után, hogy készen áll-e, s azt mondja, hogy igen. Ez a normális eset, velem is így volt ez."

Az Ágyúsok menedzsere a 4-3-3-as felállást preferálja, így jelenleg a bőség zavarában van, hisz Bendtner, Chamakh, valamint Robin van Persie is játékképes állapotban van, s mindhármuk középen érzi magát igazán otthonosan.

"Valóban ez a helyzet, de mivel sok meccsünk van, ezért könnyen tudunk rotálni, s ők a széleken is meg tudják állni a helyüket. Ha mindenki fitt, akkor tényleg nagy csapatunk van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
nekem ez a rangadó kezdőm fifa 11 menedzserben ( csak profin játszom, nem vagyok akkora májer)

................Fabianski
sagna koscielny vermaelen clichy
............song..........................
..................fabregas............
walcott......rvp/nasri.......arshavin
.............C29/B52.............
13 éve
Törölt felhasználó
Haggyátok már ezeket a 4-4-2.ket meg ilyeneket! 4-2-3-1-ben kell gondolkodni, mert ez a felállás és sztem egy jó ideig nem is fog megváltozni! RvP jó lenne a szélen is, mert naon gyors (lásd a statisztikákat:)) De nem én vok Wenger, nem toom h kéne megoldani ezt a túltengést (hihetetlen h van ilyen is az arsenalba h semeik csatár sem sérült) és akkor még ott van Vela is:/ Én a rotálást toom elképzelni!
13 éve
Törölt felhasználó
RvP nagyon jó második csatárként, én nagyon örülnék, ha úgy állnánk fel, hogy Chamakh vagy Bendtner mögött játszik, mert sztem Nick középen sokkal, de sokkal jobban tud érvényesülni, mint a szélen.
13 éve
Törölt felhasználó
Azért azt nem mondanám, hogy mindhármuk csak középen érzi jól magát. Persiet például én simán el tudnám képzelni valamelyik szélen is. Gyors, technikás játékos és sztem neki feküdne ez a szabadabb szerepkör.
Ezen kívül én akár Chamakh mögött is el tudnám képzelni, bár ez már egy kicsit másabb formáció lenne. Vagyis a marokkói lenne elöl, kicsit visszább Robin és mögöttük a középpályán pedig Fabregas és Song. Nem tudom mennyire működne, de ha azt nézzük már most is kicsit hasonló felállásban játszunk csak más játékosokkal. Fabregas mostanában szinte árnyék éket játszik Chamakh mögött úgyhogy ennyi erővel akár Robin is játszhatna ezen a poszton és Fabregas visszább lépne kicsit...
Persze előbb vissza kellene nyernie a formáját.
13 éve
Törölt felhasználó
kicsit fura most a helyzet, mert nincs olyan sok sérültünk, s nagyon erős szokott lenni a cserepadunk is, de ez egy normális szituáció, s mindenkinek küzdenie kell a helyéért. én drukkolok Bendtnernek, mert nagyon bírom a stílusát, s mert sztem értékes játékosa a csapatnak, de nem kell félni, tuti, h kapni fog lehetőségeket Wengertől, lesz alkalma bizonyítani :exclaim:

Szólj hozzá