Benik Afobe (Huddersfield): A fiatal csatár végig játszotta a Cambridge United elleni találkozót. A meccs 0-0-ra végződött.

Gavin Hoyte (Lincoln City): Ismét 90 percet játszott. A Nuneaton csapatát még emberhátrányban is sikerült legyőzniük 1-0-ra.

Mark Randall (Rotherdam): Ezúttal nem lépett pályára. A York együttesével 0-0-át játszottak.

Pedro Botelho (Cartagena): Sikerült nyerniük, méghozzá a Granada ellen 2-1-re. A fiatal balhátvéd ismét 90 percet játszott.

Cedric Evina (Oldham): Végig a pályán volt az Accrington gárdája ellen, de nem jutottak tovább az FA kupában, mivel 3-2-es vereséget szenvedtek.

Nacer Barazite (Vitesse): A 81. percben cserélték be az AZ Alkmaar ellen, amely 1-1-es döntetlennnel végződött.

Kyle Bartley (Sheffield Utd.): Végig játszotta az Ipswich elleni mérkőzést. A 'pengék' ismét vesztettek, ezúttal 2-1-re. Az ifjú hátvéd a hosszabbításban kapott egy sárga lapot.

Francis Coquelin (Lorient): 90 percet játszott a St Etienne ellen. A fiatal középpályás ezúttal az eredeti posztján játszott (védekező középpályás). Együttesével 2-1-es győzelmet könyvelhetett el.

Vito Mannone (Hull City): Ezúttal sem lépett pályára a Leeds ellen. Csapata 2-2-es döntetlent játszott.

Samuel Galindo (Salamanca): A 83. percben lépett pályára. Csapatával 1-0-ra sikerült legyőzniük az Albacete csapatát.

Luke Freeman (Yeovil): Az ifjú csatár nem lépett pályára. Az MK Dons-tól 3-2-es vereséget szenvedtek el.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
Bendtner-Bendtner-Bendtner :roll: :roll:

Nah mind1, azért most Everton ellen kezdthetne ő, Chamakhot pihentetjük kicsit, és ha minden jól megy a Tottenham ellen Van Persie is fitt lesz és lesz egy brutális csapatunk! Am. Bendtner a befejezések tekintetében télleg sokat fejlődött, de mind Chamakh, mind RvP sokkal jobb még nála.

Jah és lehet h ez is csak egy szar kacsa, mint a Szczesny-s volt:D
13 éve
Törölt felhasználó
off: Bendtner kifakadt! A dán "királyfi" nincs megelégedve a jelenlegi helyzetével,és ha nem változik a státusza,akkor előbb,vagy utóbb,de távozni fog a klubtól!
A csatár saját bevallása szerint teljesen fitt,jobb formában van,mint a sérülése előtt volt,és frusztrálja,hogy ennek ellenére csak a "padot koptatja"!
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson azért, mert 4 kapusunk van így, hogy 1 kölcsönben van 3... és még így is valaki elégedetlen, hogy nem kap szerepet sehol! (Most sérült Almunia, de ha felépül jönnek a gondok)
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson: Ma pl. kezdő volt a Hull Cityben és gól nélkülire hozta le a meccset. (mocskok...ha X lett volna nyerek a tippmixen...)
13 éve
Törölt felhasználó
Semmi gond! Mannonét minek adtuk kölcsön ?

Szólj hozzá