Az Arsenal csapatkapitánya is pontosan tudja milyen nehéz manapság igazi Ágyús szurkolónak lenni, a nagy sikertelenség miatt. 

Cesc beszélt az új, 'Arsenal mindenkiért' programról is, melynek lényege, hogy az eddiginél is szorosabb legyen a kapcsolat a klub és a szurkolók között.

A program nem csupán szlogen, hanem maga a tény, ez a klub mindenkiért dolgozik - egy különleges és családi csapat.

-nyilatkozta Fabregas.

Ha kimész az utcára, fiatal férfiakat, fiatal nőket, időseket, gyermekeket látsz Arsenal szurkolóként. Ez sokat elmond a klubról. A rajongók nagyon hűségesek, és nagyra értékeljük ezt a hűséget, mert pontosan tudjuk, hogy néha nem könnyű.

Mindenkinek nagy vágya itt, hogy nyerjen, de csak akkor vagy magabiztos, ha győzöl.

Ennek a csapatnak óriási vágya nyerni, de ezt hétről hétre meg kell mutatnunk. Ez az életünk, a legjobb bajnokságban a világon, nagyon sokat kivesz belőled minden egyes mérkőzés után.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
azert Samak nem gyernge 9+2 mecsen :
5gol
4 11es gol amit o harcolt ki
2egyenes piros amit rola kaptak(blackpool,bolton)
1ongol (reina)
2 asist
szoval eddig eleg hasznos tagja a csapatnak
14 éve
Törölt felhasználó
Nem kéne elengedni Rvp-t! Ezzel csak az a baj ,hogy muszáj! Fantasztikus lenne ha megint kidőlne hónapokra a válogatott meccs miatt! :-/
14 éve
Törölt felhasználó
rohmeg márvájk :coolcheese:
14 éve
Törölt felhasználó
Ez már több,mint felháborító! Bert van Maarwijk a holland válogatott szövetségi kapitánya vitába keveredett Arséne Wenger-rel,miután kijelentette,hogy van Persie-t játszatni fog a hollandok novemberi barátságos meccsén Törökország ellen! Ugyebár Wenger a héten elmondta,hogy van Persie október helyett csak november elején térhet vissza a sérüléséből!
14 éve
Törölt felhasználó
bojncsab: főként a rasszizmus ellen irányult ez a kezdeményezés, de mint ahogy a szövegben is benne van, a szurkolókkal való szorosabb kapcsolat miatt is hozták létre ezt a programot.

Szólj hozzá