Miután Nicklas Bendtner hónapokig volt sérült, ma már teljesen felépült és a Birmingham elleni mérkőzésen akár újra pályára is léphet az Arsenal színeiben.

A dán válogatott csatár a Mirror Footballnak adott nyilatkozatában elárulta, fantasztikusan érzi magát és készen áll a hétvégi mérkőzésre, mely egykori klubja ellen lesz.

A 22 éves játékos már a csapattársakkal is edzhetett, fájdalom nélkül és remek formában érzi magát.

Fantasztikusan érzem magam.

-kezdte az interjút Bendtner.

Teljesen készen állok a szombati mérkőzésre, melyet már nagyon várok a hosszú sérülésem után.

Igazából szerettem volna egy pár tartalék meccsen visszatérni, de az edzések az Arsenal erőnléti edzői megállapították, hogy remek fizikai állapotban vagyok, sőt talán életem legjobb formájában.

A múlt héten kezdtem el a csapattársakkal edzeni, majd egy hétvége kiesett, és semmi probléma nem volt a tréningen. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
szánalom ez az ember ! )-:
14 éve
Törölt felhasználó
Na öröm ilyeneket hallani! Már tavaly az idény 2. felében nagyon jó volt, sok olyan meccs volt, amit ő nyert meg nekünk (Hull idegenben,Wolves itthon...) és Chamakhal együtt 2 magas, jó fejelő játékosunk van, ami nagyon jó Wenger számára, hiszen ahogy mondaná: Több opciós lehetősége is van!
14 éve
Törölt felhasználó
Én NEM várom vissza Bendtner!Talán egy másodosztályú csapatba el tudnám képzelni mint kezdő csatárt de az Arsenalnál max csere vagy tartalék csatárként jöhet szóba!Nem azt mondom voltak jó formái de tény,hogy kell neki 10 helyzet ahhoz h 1 gólt rúgjon....
14 éve
Törölt felhasználó
Theo Walcott visszatér a 7végén,viszont Vermaelen után Koscielny is kiesett a védelemből!
Cesc állítólag bevethető lesz a keddi Donyeck elleni mérkőzésen amit a Digi Sporttal rendelkezők élőben láthatnak! (: Wenger cáfolta azokat a találgatásokat miszerint Robert Pires újra az Arsenal igazolt labdarúgója lehet! Az indok:"Elég játékosunk van a keretben!"

Martin Keown sporinak állt:

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/10/14/article-1320554-0B6BEA48000005DC-393_634x482.jpg
14 éve
Törölt felhasználó
nagyon jó hír. tavaly bebizonyította, hogy igenis az arsenalban van a helye.szerintem nagy csata lesz chamakh és bendtner között a kezdő pozicióért és remélem ez mindkettejüknél átlagon felüli teljesítményhez fog vezetni.no meg ne felejtsük hogy igy chamakhot tudjuk néha pihentetni nem kell minden meccsen kezdenie és ezzel csökkentjük a sérülések lehetőségeinek számát.persze ez oda-vissza igaz a 2 játékosra.
goo gooners

Szólj hozzá