Cesc Fabregas a Sunderland elleni bajnokin, amely 1-1-re végződött, elszenvedett egy térdínsérülést, s a hétfői kivizsgálása után az Arsenal bejelentette, hogy két-három hetet kell kihagynia emiatt, azonban ha továbbra is jól halad a teljes felépülés irányába, akkor játszhat a Chelsea elleni csúcsrangadón.

"A sérülés nem olyan komoly, mint amilyennek elsőre látszott"-nyilatkozta a spanyol középpályás, aki célul tűzte ki maga elé, hogy visszatér a Kékek otthonában rendezett derbire.

"Nem szakadt el izom a lábamban, így 10-11 napon belül tökéletes állapotban leszek."

"Egy párizsi csontkovással dolgozom napról-napra, s úgy gondolom, hogy szerepelhetek majd a Chelsea ellen."

Fabregas sérüléséről Arséne Wenger is ejtett néhány bizakodó szót, kifejtve abbéli reményét, hogy számolhat majd a 23 éves világbajnokával a rangadón.

"Reménykedem abban, hogy visszatérhet a Chelsea elleni meccsre, s hogy igazán jól lesz addigra, de jelen pillanatban még semmit sem szeretnék leszögezni ezzel kapcsolatban, túl korai lenne még ezt tenni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
Csak nehogy Barca effektus legyen ebből is... A tavalyi Arsenal-Barcan is erőltették Cescet meg Gallast is, és mi lett a vége... Ha tényleg nem 100%os kár játszatni, hiába nagyon fontos meccs lesz, de sokkal többet ér, ha azután játszhat rendszeresen, mint hogy a Chelsea ellen újra megsérüljön...
14 éve
Törölt felhasználó
ez nagyon jó hír
14 éve
Törölt felhasználó
hát komolyan mondom ez vicc !!! Vermaelen nagyon nagy veszteség..., de hogy mindenkinek van valami baja !
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Cesc játszani fog a Chelsea ellen! :D

14 éve
Törölt felhasználó
Vermaelent a WBA ellen ígérték vissza ,az előtt pedig a Bl meccsre! Nem szeretném a "falra festeni az ördögöt" ,de szerintem Gibbs sérülésével is várjunk még egy kicsit! Remélem tényleg nincsenek bajok az ínszalaggal ,mert ha mégis,akkor az sem két hetes kihagyás lesz!

Szólj hozzá