Bár az Arsenal 4:1-re nyert a Tottenham ellen a tegnapi Ligakupa meccsen, Arséne Wenger már a meccset követő sajtótájékoztatón jelezte, hogy a nap egyedüli negatív pillanatát Kieran Gibbs lecserélése jelentette.

Az angol játékost a hosszabbítás 12. percében kellett lecserélni, Wenger pedig azt árulta el, hogy a Gibbs lábközépcsontja sérült meg, hasonló módon, ami tavaly tört el, s aminek következtében hat hónapot hagyott ki.

Az Arsenal mai közleménye szerint azonban Gibbs lábközépcsontja nem tört el, így a visszatérése remélhetőleg rövid távon fog lezajlani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen ez van minden évben és csodálkozunk ha nem nyerünk semmit...Ha a United vagy a Chelsea vesztene ennyi embert egy szezonban akkor ott se lenne sok trófea... :-S A WBA meglesz, de nem lehet úgy nekimenni a Chelsea-nek hogy a kulcsemberek sérültek!!!
Go Gunners!
14 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen viszont már ott lehet a csapatban a WBA ellen, nem igaz? Wenger mintha akkorra saccolta volna a visszatérését a belgának!
14 éve
Törölt felhasználó
Megint 1 sérült...jajj de jó. :-S
14 éve
Törölt felhasználó
innentől kezdve mindig ez lesz 1 meccs 1 sérült esetleg 2???? kivagyok már ettől...
14 éve
Törölt felhasználó
A ligakupában le lehet tölteni a büntetést,
Egyedüli negatív dolog gibbs sérülése, akkor nemhiszem h nasrival baj lenne,
Arshapatya : arshavin vagy chamakh mindenképpen kezdeni fog, előbbi kitölti a kérdőjelet, utóbbi esetében pedig vela menne ki a szélre. ámen

Szólj hozzá