Az Arsenal hivatalos weboldalán megjelent a hír, miszerint Cesc Fabregas két-három hétig nem állhat Arséne Wenger rendelkezésére a térdínsérülése miatt.

Az Ágyúsok csapatkapitánya a Sunderland elleni meccsen sérült meg, miközben egy szerencsés góllal vezetést szerzett a csapatának, s 29 perc után kénytelen volt elhagyni a játékteret.

Az észak-londoniak menedzsere az 1-1-re végződő összecsapás után csak annyit tudott mondani, hogy a térdínjével van problémája Fabregasnak, s még a tegnapi napon sem tudta megmondani, hogy mennyit lesz kénytelen kihagyni a világbajnok középpályás, aki azóta természetesen már átesett egy kivizsgáláson.

Fabregas a Twitter-oldalán optimistán beszélt a sérülésével kapcsolatban, elmondta, hogy két héten belül már játszani szeretne, ami igazán fontos lenne az Ágyúsok számára, mivel Wenger legénysége október 3-án a nagy rivális Chelsea otthonában lép majd pályára.

Az Ágyúsok 4-ese, aki a mai Ligakupa-meccsen valószínűleg akkor sem szerepelne, ha játékképes állapotban lenne, a West Bromwich Albion és a Partizan Belgrád elleni találkozókat szinte biztosan kihagyja, mégha sikerül is hamar kihevernie a problémáját.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha a Chelsea ellen nem játszhat, akkor szerintem már most könyvelhetjük a vereséget! Vele sem lenne sok esélyünk, de nélküle...
14 éve
Törölt felhasználó
Basszameg még csak szeptember van és Ramsey meg Bendtner mellet sérült van Persie, Walcott, Vermaelen, Diaby, Fabregas...nem lesz ez így jó! :-S
14 éve
Törölt felhasználó
sztem is nagyobb szükség lenne Theo-ra.
14 éve
Törölt felhasználó
Belerúgják a labdát,és megsérül 3 hétre ❓ :roll:
ha lenne tapsolós smiley,most alkalmaznám...
14 éve
Törölt felhasználó
huu h hat remellem jatszhat az egyik legalabb fel orat ,de sztem inkabb Walcott kene most jobban ,sztetek? :roll: :roll:

Szólj hozzá