Cesc Fabregas, akinek a jövője hosszú időn keresztül tisztázatlan volt a nyár folyamán, tisztában van azzal, hogy a Blackburn Rovers elleni összecsapáson, amelyet 2-1-es sikerrel abszolváltak az Ágyúsok az Ewood Parkban, nem szerepelt valami túlzottan fényesen, aminek minden bizonnyal fő oka, hogy csak augusztus elején csatlakozott Arséne Wenger együtteséhez, így még nem igazán sikerült formába kerülnie.

A spanyol középpályás elmondta, hogy a Bolton Wanderers ellen javulást szeretne mutatni a játékában, s azt is kifejtette, hogy nehéz mérkőzésre számít, mégha az észak-londoniak magabiztosan is várják a találkozót.

"Tudom, hogy formán kívül játszottam a Rovers otthonában, remélhetőleg a Bolton ellen már javulást mutat majd a játékom. Nem kell külön figyelmeztetni arra, ha gyengén teljesítettem egy meccsen, ilyenkor elég kemény vagyok magammal, s mindent figyelembe veszek a folytatásnál."

"Készen állunk arra, hogy megmérkőzzünk a Boltonnal, s bár kemény összecsapásra számítok, bizakodok egy élvezetes meccsben, s hogy magabiztosak leszünk, mint általában hazai pályán szoktunk lenni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
Woolwich1885!

Lásd amit eriCesc írt :)

eriCesc!

Lásd amit Woolwich1885 írt :)
Na jó nem.. szóóóóóval igen, igazad van, bár szerintem annyira sokat nem tett hozzá a játékhoz - "felpörgette a játékot" - résszel nem értek annyira egyet...
14 éve
Törölt felhasználó
N3O14! A spanyol válogatott egyáltalán nem mérvadó Fábregas szempontjából,mivel két olyan játékos áll előtte a rangsorban, akik együtt klubban játszanak már évek óta(Xavi,és Iniesta)! Az általad említett Dél-afrikai VB-n is jól látható volt,hogy Cesc becserélésével mindig felpörögött a játék,hozzá tudott tenni a csapat teljesítményéhez! Tehát nem a kvalitásokkal van baj,mert nem jobban formában lévő játékosok voltak előtte,egyszerűen az egy összeszokott páros volt amit del Bosqué nem akart megbontani (miért tette volna?),abban a formációban pedig amiben a spanyol válogatott játszott nem volt több hely hasonló stílusú játékosnak!

Woolwich1885! Öregek? Giggs,Scholes,és van der Sar az a 3 játékos akik több lehetőséget szoktak kapni a korosabb játékosok közül,de ők még mindig simán képesek pluszt adni annak a csapatnak,nem semmiért ragaszkodik hozzájuk SAF! Jó példa,hogy Scholes augusztus hónap játékosa lett a Premier League-ben! Erről ennyit,nem mellesleg amíg SAF ül a manchesteriek padján addig a United esélyeit megkérdőjelezni nem szabad!
14 éve
Törölt felhasználó
N3O14! mért lenne erős a MU ( a Chelsea-t elfogadom,mert ott van Abrapapa meg minden),de a MU mér? öregek,tavaly is kevesen mulott,és egyre jobbak vagyunk és érünk be , észtem igenis lehet velük nyerni 1-2 év mulva,biztos.
14 éve
Törölt felhasználó
Wilsharekkel és Ramseykkal (bár nagyon tehetségesek) de nem lehet bajnokságot nyerni, amíg egy ilyen pokolian erős MU és Chelsea van. Kellene 1-2 igazán nagy igazolás a csapatba. Ami igazán hiányzik, egy Bergkamp féle nagy tehetség, aki húzza a többieket, és mellé 1-2 kisebb név, de mégis nagy sztár, teszem azt Ljungberg szintén se fociznak sajna sokan. Fabregas kitűnt sokáig a csapatból, de azért nem kell tőle hanyatt esni.. az is picit mérvadó, hogy a spanyol válogatottba csak nagy nehezen tudja magát egyelőre beverekedni, míg a harmat gyenge Torres a VB-n is láthatta mindenki mennyiszer volt alapember.

FŐ AZ OPTIMIZMUS, szerintem kellenek igazolások, erősítés az orvosi stábon, keretbővítése, "rotálása", és nem sajnálni a pénzt komoly játékosokra.

Ha kapust akarunk venni akkor ne hetekig Markról kelljen bizonytalan híreket olvasni, hanem akkor legyen egy Lloris, egy Akinfejev, vagy egy Frey a cél, és szerezzük is meg őket.

Ilyen kis apróságok amiket Wenger is tudott éveken keresztül, és mindig így is volt ez... aki emlékszik az 1996-tól 2005-ig tartó időszakra (mondhatni amíg nem jött az Emirates és az arabok is talán vele együtt), addig Wenger is tudta mit- hogyan, most meg cseszik költeni, szűk a keret, és kevés a kiemelkedő játékos.

"A jövő csapatát építem" - ez a mottó. Évek óta. De azok a fiatalok akiről beszélt, már felnőttek.

Ami pozitívum:

Nasri, Walcott, sőőt.. Almunia bizonyítása... bennük bízom úgy igazán, illetve Sámákot nagyon nagy igazolásnak tartom... ilyen üzletből fáj, hogy, hogy még nem ütöttünk nyélbe 1-2-t

Fabregas helyére szerintem Gourcuff jöhetne, csak picit sok lenne a francia már megint...


GO GUNNERS, GO ARSENAL!
14 éve
Törölt felhasználó
hát reméljük..

Szólj hozzá