Thomas Vermaelen elmondta, hogy Cesc Fabregasnak a DNS-ébe van kódolva a Barcelona, és hogy a spanyol valóban elszánt volt az Arsenaltól való eligazolását illetően.

A 23 éves irányító Barcelona külvárosában született, 16 évesen került Arsene Wenger együtteséhez. Pep Guardiola, a katalánok mestere örült volna, ha sikerül ''visszaigazolnia'' Cescet, mivel elmondása szerint Xavi méltó utódja lehetne.

Az Arsenal a nyár folyamán elutasított egy ajánlatot, majd Fabregas kijelentette a világbajnokság után, hogy marad az Arsenalnál.

Vermaelen most bevallotta, hogy csapattársa sosem titkolta még az öltözőben sem, hogy menni akar.

Cesc a DNS-ében hordozza a Barcelonát, számára lehetetlen, hogy elfeledje azt a klubot.

Az öltözőben is beszélt róla, hogy már most nyáron elment volna. De ez a történet már a múlté.

100%-ig felkészült, hogy egy újabb nagyszerű idényt fusson az Arsenallal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Én egész biztos vagyok benne, hogy amÍg nálunk játszik addig mindent meg fog tenni.
14 éve
Törölt felhasználó
Ha a Barca a nyáron majd nem ajánlja meg érte a megfelelő összeget (50+ millió), akkor én szépen kitöltetném Fabregasszal a szerződését...
A lelke mélyén felőlem azt gondol, amit akar, de hogy ezt kapitányként még az öltözőben is hangoztatja, "vérprofi" felfogás...
Komolyan mondom, meg is érdemelné, hogy Wenger ne engedje el, míg le nem jár a szerződése, ha a Barca nem hajlandó megfizetni, jobban megérné itt tartani, mint szinte "ingyen" elengedni... Ha meg nem játszana jól, akkor padoztatni... 🧀 Ha meg jól játszana, csak nyernénk a dolgon...

Egy baj van, a Barca megszokta, hogy olcsón vesz nagyon jó játékosokat az Arsenalból... :-S
14 éve
Törölt felhasználó
Ha elmegy egy darabig senki, de senki nem fogja tudni pótolni! :-/
14 éve
Törölt felhasználó
Hát a csapat helyében én is megkérdeztem volna! Naponta lehet olvasni ilyen híreket. Egy meccs után csak feltenném a kérdést, hogy Cesc! Maradni akarsz vagy menni ? Ő megmondta volna, hogy figyeljetek srácok, igen menni akarok és nem érdemlem meg a kapitányi szalagot! És szépen lemondott volna róla! Én mindenesetre ezt tettem volna Cesc és a többiek helyében is!
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! ha tleg tehetséges,ill Wengernek bejön,akkor jöjjön csak! max eladjuk drágán,de egyáltalán nem biztos hogy ennyire menni akar,ha tehetséges akkor jojjon csak,és legyen része az angol bajnok csapatnak!
Go Gunners! :exclaim:

Szólj hozzá